Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב מנהלים לדוד שלי שעובד בתור נהג לאנשי עסקים ותיירים מחו"ל.

רוב הנסיעות הן בינעירוניות, ועם 3/2 אנשים מאחורה, אז הנוחות נסיעה והמרווח מאחורה חשוב.

העדיפות היא לרכב מנהלים ולא ג'יפ/ג'יפון, חשוב לו מאוד שהרכב יהיה שנת 2013 ומעלה והתקציב הוא עד 150K , אבל אפשר לחרוג 10% לפה ולשלם אם יהיה משהו שווה.

בעקרון הכי חשוב בסדר יורד,

נוחות נסיעה, אמינות (40K שנתי), יוקרתיות, ותצרוכת דלק.

הרכבים שחשבתי עליהם והצעתי לו :

סקודה סופרב 2014 1.8 DSG

פולצווגן פאסט 2014 1.8 DSG

אבל הוא נורא מפחד מהגיר בשנים האלו וגם אני לא כל כך סגור על זה.

נשמח מאוד לעזרה ומקווה שפירטתי מספיק את הבקשה .

פורסם

מהפאסאט הייתי יורד, פשוט כי יש סופרב.

סופרב הייתי בודק עם מנוע 2.0 TDI וגיר DSG6 אמין מהDSG7 (מצמדים רטובים למנועים עם מומנט גבוה יותר).

עוד אופציה- יונדאי סונטה, הייתי בודק אחת משומשת קלות מהגרסא הבכירה- לימיטד, שם יש בערך כל פינוק שאתה יכול לחשוב עליו. יש עכשיו לא מעט רכבי הדגמה עם ק"מ נמוך (בין 3500-5500 ק"מ) ב-155K. הייתי בודק רק את תא המטען.

עוד אופציה שהייתי בוחן- סיטרואן C4 םיקאסטו דיזל. מרווח מאוד, אמין, חזק, חסכוני.

פורסם

טויוטה קאמרי הייבריד. רכב מרווח, אמין, חסכוני ונוח מאוד לנסיעה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

• תוכן חדש...