Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף הולם לבלנו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שההפרש יהיה מינורי עד לא קיים אם לא שיפור בצריכת דלק, בטח לאור העובדה שמדובר במנוע-גיר מודרניים משמעותית מהבלנו העתיקה.

ההאצ'בק תהיה יותר חסכונית כי היא יותר קלה ועם מבנה אווירודינמי יותר טוב - אם הסתדרת עם צריכת דלק של בלנו אתה לא תרגיש הבדל בI30.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הופתעתי מכמות ה I30CW בלוחות המכירה, נראה כמו אופציה מעניינת.

כנראה שנפל הפור (האשה התלהבה יותר ממני ובטח לכלב לא יהיו תלונות), בעוד שבועיים שלושה אתחיל לחפש אחת משנת 2010, מקווה שאני עושה בחירה טובה, על פניו נראה שכן.

תודה רבה לך ולכל המשיבים :mm_yeah:

אני חושב שההפרש יהיה מינורי עד לא קיים אם לא שיפור בצריכת דלק, בטח לאור העובדה שמדובר במנוע-גיר מודרניים משמעותית מהבלנו העתיקה.

ההאצ'בק תהיה יותר חסכונית כי היא יותר קלה ועם מבנה אווירודינמי יותר טוב - אם הסתדרת עם צריכת דלק של בלנו אתה לא תרגיש הבדל בI30.

עריכה אחרונה על ידי אשרי

• תוכן חדש...