Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רגע... אתם רומזים שכל מכונאי שמקבלים אותו לעבודה(רמז, בשיטת "החבר מביא חבר והכח בלי מוח")הוא יודע לפתור בקלות ה-כ-ל ובעל המוסך אומר לו לחפף? נשמע לי תמוהה מדי שכן אני מכיר לא מעט בעלי מוסכים שחשוב להם מאוד שיהיה שירות ומקצועיות.

ואתה צודק שלא משנה מה מוצא המכונאי אבל אני יכול להגיד לך שאוכלוסייה מסויימת שאני או מכריי או אפילו אתם מפקידים להם את רכבם תקבלו תוצאות גבוהות יותר של מקצועיות לעומת האחרים.

אני עומד מאחורי כל מילה שלי, אמנם אני צעיר אבל אני לשמחתי ולצערתי בתחום הזה לא מעט זמן וכבר יודע ושומע הרבה מאוד דברים. אז, לא אכפת לי , כי זאת הדעה שלי ומה שנחשפתי אליו.

שיהיה שבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדעה שלך וזה בסדר גמור. אבל אם אתה בעיקר "שמעת" ולא בדיוק ראית, זה כבר משהו אחר ומתבסס על חצאי אמת, פה זה כבר משהו אחר.

אז בעיקר "שמעת" או שלרוב "ראית" ואתה אשכרה יודע לאחר שבדקת מספר של מוסכים (10-20 מוסכים) וראיינת 15-20 מכונאים ומנהלי מוסכים? בכדי שנדע מהיכן המידע מגיע, זה חשוב לא פחות מאשר דעה שלא מבוססת על משהו אמיתי.

כן, כפי שחלק כבר כתבו לך, המוסך כן אומר לך לחפף ולקצר ולעשות קומבינות, זה לא היה ברור במספר הודעות קודם של מספר חברי פורום? נתתי לך דוגמא של אבא שלי מלפניי 26 שנים במוסך רשמי של סובארו, אני מניח שאין טעם לספק עוד דוגמאות אמיתיות נכון?

מוסך לא יכול להפסיד כסף על מכונאי שלא יודע להחזיק מברג ולכן, לא יעסיק אותו.

מוסך כן יפסיד כסף אם המכונאי יעבוד לפי הספר ויעשה שימוש בכלים יקרים ובמקום לטפל ב 10 רכבים ביום הוא יספיק רק 5 כשכל החברים שלו יעשו 10 לדוגמא, עכשיו זה יותר ברור?

הכל מתחיל ונגמר בהנהלת המוסך, מנהל המקום או הבעלים של אותו מוסך ואיכות כוח האדם שהוא, שים לב, שהוא בחר להביא למקום בכדי לקצור רווחים.

התלוננת? סבבה נטפל בך בסיבוב חוזר אבל על כל השאר זה עבד ולא חסרות כאן עובדות בפורום.

אני חושב שאני פשוט חוזר על הדברים מההודעות הקודמות.

• תוכן חדש...