Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

 

יש לי אפשרות לרכוש דרך חברת הליסינג של העבודה שלי רכב שהיה ברשות אחד העובדים ואני יודעת בוודאות שהיה רכב חברה צמוד רק של המשפחה שלו. מדובר בפורד פוקוס סטיישן, מנוע 1.6, עליה לכביש בינואר 2014 עם 55,000 ק"מ. יש לו כמה מכות בפח וכנף קדמית אבל לא ידוע על משהו רציני כמו בעיות גיר. קראתי הרבה בפורום על בעיות גיר בדגם הפוקוס - האם גם מהשנתון של 2014 זה רלוונטי?

קצין הרכב אומר לי לא להתקרב לדגם הזה הבגלל בעיות גיר ידועות לשמצה אבל מה לעשות - יש לנו תקציב של 50-60 אלף ש"ח ולבעלי יש העדפה לרכב בן 3-4 שנים וכדי לקנות רכב יפנו-קוריאני משפחתי בתקציב הזה נצטרך לרדת בשנתונים וכרגע אני רוצה לבדוק אלטרנטיבות אחרות.

 

האם לדעתכם שווה בכלל לשקול לרכוש את הדגם הזה?

 

תודה מראש לעונים!

פורסם

המחיר יכול להיות לא רק כספי - יש הפסד זמן במוסך, השכרת רכב, המתנה לגרר ( חוויה לא נעימה בגלל "טיב" השירות של חברות גרירה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

רק אם מוכרים את זה בעד 15 אש"ח או משהו, ולהיות מוכן לזרוק אותה לפירוק ברגע שיתחילו תקלות רציניות שלא מכוסות על ידי האחריות.

 

בעצם גם זה לא שווה לדעתי, כי את עדיין נוסעת על "פצצה מתקתקת" שיכולה להיתקע כל שניה.

 

אם כבר פוקוס, אז עדיף את זה ממודל עד 2011, יהיה יותר אמין ותישארי עם הרבה עודף.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה המחיר? במחיר טוב מאוד, רכב שאתם יודעים שעד כעת נסע מעולה יכול להיות עסקה מעולה!

מה יכול להיות? עוד תקופה סט מצמדים? לא נורא יחליפו אותו באחריות, האחריות תקפה עד 2021!

 

אני נהנה כל יום בפוקוס מחדש

×
×
  • תוכן חדש...