Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובעניין דומה - מישהי שקרובה אליי, לא מנפחת את הצמיגים במכונית שלה ורק שאני דואג לעשות בשבילה את זה, זה קורה.

מלחץ של 31/32 לפעמים כשאני מנפח הוא נמצא באיזור ה- 20.

לא עזרו ההסברים שלי, בהתחלה היא טענה שזה רכב חדש ואין צורך לבדוק אוויר כל הזמן... אמרתי לה שצריך פעם בכ-3 שבועות עד חודש לבדוק ולמלא לחץ אוויר. מה אני יכול לעשות בשביל להסביר לה?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הסברים על בטיחות לא מועילים צריך להסביר לה שאיא מבזבזת דלק, ושהצמיגים נשחקים בקצב מהיר. זה בדרך כלל מובן מאד לישראלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נו, אז מה תגידו על זה? הצמיגים הקדמיים שלי מסוג פאלקן 912 בני 3 מתפוררים (כל הצמיג ככה), לחץ אוויר תקין תמיד והרכב ממש לא עלה על חצץ.

יעופו עוד השבוע.

פאלקן 912.jpg

פורסם
אם הסברים על בטיחות לא מועילים צריך להסביר לה שאיא מבזבזת דלק, ושהצמיגים נשחקים בקצב מהיר. זה בדרך כלל מובן מאד לישראלים.

"טוב, מקסימום תיכנסי בקיר"

"לא נורא, אז תדרסי איזה ילד"

...

עם 2 מכרות שלי זה עבד. ;)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון... זה עבד, היום ראיתי שוב הרכב ויש זוג צמיגים חדשים. כל הכבוד לי [emoji3]

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כל הכבוד על היוזמה והשארת הפתק, זאת הוכחה מעולה לכך שנהגים ככל הנראה, אולי לא שמים לב או פשוט, דוחים את הבלתי נמנע בגלל סיבות כאלו ואחרות, לעולם לא נדע.

סביר להניח כי אם הרכב משנת 2005, הנהג ככל הנראה (אני אומר בזהירות) לא "שוחה בכסף" וייתכן שאף לא ראה זאת מכמה סיבות, גם בעת ניפוח הגלגלים. איך? די פשוט, אותו כיוון נגע בקרקע ככל הנראה, לא תמיד רואים את כל הפגמים והקרעים בצמיגים גם בזמן הניפוח מסיבות רבות (חושך, ממהרים וכו').

כולי תקווה שאנשים יקחו את המקרה הזה כדבר יפה וישאירו פתקים גם אם זה גוזל קצת מזמנם.

פורסם

מיקמן אשרייך!!

מקווה שזה באמת יעבוד על אנשים(אני גם מידי פעם זורק מבט על מי שחונה לידי כדי ליראות אולי יש משהו שלא נראה תקין או שיש משהו מעניין :p

פורסם

גם אני בודק את כל הצמיגים בסביבה...

אבל איך יודעים מתי רצוי/חובה להחליף? יש בזה כללים ברורים?

(הערתי למישהו על צמיג "גמור", ולטענתו הצמיג במצב מצויין... לעומתו, היה אחר שאכן החליף לאחר שהערתי את תשומת ליבו.)

פורסם

לגמרי חוסר מודעות והבנה לגבי החשיבות של הצמיגים בשמירה על החיים יחד עם "גיבוי" של קמצנות. אנשים חושבים שזה בסדר לחכות עד שיתפוצץ הצמיג. מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים מוכנים לחסוך 1,000 שקל על החיים שלהם ושל המשפחה שלהם.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
עידכון... זה עבד, היום ראיתי שוב הרכב ויש זוג צמיגים חדשים. כל הכבוד לי [emoji3]

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

כל הכבוד ושירד רוצח פוטנציאלי מרשימת בעלי הליקויים.

השאלה איך הוא עבר טסט בכלל, כי לפי המצב של סיבי המתכת כבר בטסט הקודם כניראה היה שחוק.

וארצנו הנהדרת - מי שמשפר בלמים למשל - יקבל הורדה מהכביש

אבל רכב פצצה מתקתקת - יעבור טסט

קובי

:-)

פורסם

יש המון אנשים שכל עוד שלא נכשלו בטסט בגלל צמיגים לא יחליפו אותם (ולצערי יש שיטות לעבור את הטסט גם עם צמיגים לקויים)

אני ספיציפית אחרי 3-4 שנים מחליף את כל הסט (בהתאם לקילומטראז ולמצב הצמיג) בד"כ מדובר על אזור 75K

פורסם

הערתי למישהי עם צמיגים יבשים מ2009 ובתגובה ענתה לי 'בעלי מטפל ברכב אל תדבר שטויות'

שיבושם.

• תוכן חדש...