Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן,

אני רוצה לתלות את הרמקולים באופן אסתטי ללא "מעורבות" מתקן תלייה כזה עם מדף.

משיקולים עיצובים.

מצאתי את המוצר הזה של יצרן שכנראה לרוב הוא זה ש"נמצא" באתרי המכירות למיניהם(איביי, אמזון וכ'ו):

לינק למוצר

למישהו יש מושג אם ניתן להשיג כאלו בארץ?

תודה רבה!

תודה!מתלה רמקול.JPG

פורסם

כל מה שאתה צריך זה פס פח דק. חבר חתיכה לקיר, חתיכה לרמקול ותשים אחד מאחורי השני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה חברים.

היום הסתבר לי, לאחר שבדקתי, כי בגלל שיש לי "פורט" בגב הרמקול(חור) ממש ממש מומלץ שלא לחבר אותו בצמוד לקיר כפי שתיארתי.

לכן, כנראה שלא יהיה מנוס ולהשתמש באחד מהפתרונות הבאים:

1. מדף עץ בגודל הרמקול -> עולה השאלה: אקוסטיקה/ויברציה וכ'ו זה משהו שכנראה צריך "לטפל" בו. איך? אני יודע שיש כל מיני חומרים שסופגים זאת.

2. מתקן תלייה (מעדיף כמה שיותר קטן) שמרחיק טיפה את הרמקול מהקיר.

אפשרות 1 מאד מעניינת אותי.

אני צריך בסה"כ 2 מדפים קטנים בגודל הרמקול שיצבעו (צביעה בהתזה) בצבע של הרמקול(+-).

נראה לכם שבכלל מישהו יסתכל עלי אם אבקש ממבצע לצבוע בלבן אפוקסי על 2 מדפים קטנים? (או שידרשו איזה 500ש"ח)

תודה!

פורסם

וזה בנוגע לאקוסטיקה/ויברציה?

אודה אם תוכל/ו להרחיב בנוגע לאפשרות העדיפה ביותר - אם מדף(ואיזה, האם למלא מבפנים או בכלל עץ מלא) או מתקן תלייה שלא יפגע בסאונד...

תודה!

פורסם (נערך)

אתה צריך פשוט מדף בגובה נמוך יחסית (עד גובה אזניים) אם לא מתאים לך אז מתקן קירי לתליית רמקול, זו זרוע קטנה ולא יותר מזה ואין לך מה להסתבך עם נושאי האקוסטיקה וכל מה שמיסביב כי הרי אם אתה רוצה לתלות את הרמקול לא פחות מגובה אזניים אז אין מה לדבר על אקוסטיקה.

מתקני תליה יש כמעת בכל חנות לממכר רמקולים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

@gsi16v

1. אני לא רוצה שהמתלה יבלוט - שכמעט לא יבחינו בו.

2. אני לא רוצה שירחיק את הרמקול מהקיר יותר מידי.

התמונה הזו ממחישה את מה שאני לא רוצה שיהיה.

אז אולי זה יעזור לכם לכוון אותי למתלה הנכון.

עם זה שאצטרך לקדוח בגב הרמקול השלמתי :wink:

תודה!

speaker-wall-mount-Downers-Grove.jpg

פורסם

התעלות במיקומים גרועים מאד.

לכן העברתי את הרמקולים לצד הטלוויזיה.

המתקן הנוכחי(מובנה של הרמקולים הקודמים) מתוכנן בצורה שמסתיר את הכבלים.

דבר נוסף:

אמנם כבר זה נרכש (בסה"כ עלה משהו כמו 50ש"ח) - השאלה אם יחזיק משקל של 4.7ק"ג.

אני בטוח שאני יודע אם זה באמת יכול לשמש כמדף ספרים כי הזוויות שמתחת לפלסטיק הן מפח.

אך אסתטית זה פשוט מושלם כי זה לבן מבריק וגם הרמקול לבן מבריק.

מה שנותר זה מדף שצבוע בלבן אפוקסי. העניין שצביעת אפוקסי מבוצעת בהתזה ואם לא אמצע שאריות זה עשוי להיות יקר.

לבן מבריק זה צבע די נפוץ - אולי לנגריות יש שאריות. אני מפלורנטין ומסביב יש נגריות. מקווה שבאחת מהן אמצא.

נראה לכם שהתומכים האלו יחזיקו?

תודה!

למחוק.jpg

• תוכן חדש...