Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ה HU הנוכחי שלי מתחיל לגסוס לי ואני צריך להתחיל לחפש לי אחד חדש, אני פוזל לכיוון מערכות האנדרואיד החדשות ויש לי כמה שאלות והתלבטויות שהייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בהן,

כרגע "ננעלתי" על 2 חברות שעשו עליי רושם טוב, Eonon ו Joying, עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא שאין לי שמץ של מושג מה הגודל המקסימלי שאני יכול להתקין אצלי באוטו, הנה תמונה של ה DASHBOARD שלי:

seat.jpg

עכשיו אני צריך את עזרתכם להתמקד ב HU...בעיקרון תקצבתי לעצמי לקנות HU ב 3500ש"ח בארץ ככה שמבחינת המחירים של המערכות אנדרואיד באתרים שראיתי אני יכול לקנות את ה TOP ולהגיע ל 1500-1700 ש"ח כולל מיסים וכו' מקסימום אז אין לי בעיה לקחת את הכי טוב שיש פשוט אני לא מבין כלום בכל נושא האנדרואיד ובנושא התאימות לרכב שלי ספציפית.

כמו כן המערכת צריכה לתמוך באייפון ובמירור לינק [או איך שלא קוראים לזה באייפון].

פורסם (נערך)

לא הייתי זורק 3.5K על HU רק בגלל שהוא אנדרואיד, ולא משנה הפירמה

יש מכשירים שמאפשרים מירור לינק ישירות מהטלפון ויתנו לך סאונד פי 5 באיכות

מה כבר מותקן לך או מתכנן להתקין באוטו שאתה רץ לזרוק 3.5K על HU? ולמה אנדרואיד?

אין גודל מקסימלי שאפשר להתקין, דאבלדין זה גודל סטנדרטי וכל מכשיר מנצל שטח מסך שונה

הסטנדרט זה "6.2-7" [הייתי מחליף גם את המתאם לצבע שחור]

יש לי במקרה גם איביזה 2010 ואתה יכול להסתכל בחתימה שלי לגבי ההתקנה

ממליץ לך לקרוא קצת לעומק ולעשות חושבים מה אתה מחפש מהמערכת שלך וכמה תהיה מוכן לשקיע

עריכה אחרונה על ידי 106turbo
Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

+1.

בעיקר כשאתה מבקש להתממשק אליו עם מכשיר אפל, וגם כנראה מורגל לצורת העבודה במכשירים שלהם.

מכשירי פיוניר תומכים בדר"כ יפה בתוצרת אפל, אבל גם חברות מוכרות אחרות כמו קנווד, JVC וכן הלאה מציעות תמיכה דומה בדגמים מסויימים.

מציע לבדוק בדיוק מי נגד מי בהקשר זה. נפתחו כמה שרשורים דומים לאחרונה.

מה המכשיר הנוכחי ומה הבעיות בו?

פורסם

המכשיר הנוכחי הוא Nippon N10 שכרגע ה Touch שלו לא תמיד עובד ובמחירים של מערכות האנדרואיד שווה לי לקנות מערכת חדשה מאשר לנסות לתקן אותו.

חשבתי לכיוון המותגים, פשוט הם הרבה יותר יקרים ממערכות האנדרואיד ובגלל זה באתי להתייעץ פה כדי להבין לאן כדאי לי לפנות.

פורסם

בטח שהם יותר יקרים ,כי האיכות בהתאם.

עשית כבר טעות אחת עם ה

Nippon N10 אל תחזור עליה ותרכוש מכשיר אנדרואיד פשוט

תשקיע במכשיר מותג איכותי Pioneer AVHX5850BT למשל ייתן לך תמורה מלאה למחיר.

פורסם

אוקיי זה כבר נראה יותר טוב :)

אתם יודעים אולי להגיד לי מה הגודל המקסימלי שאני יכול לשים ברכב שלי מבלי לנסר ולעבד מחדש את הדשבורד?

seat.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב אז עדכון קל, בסוף נכנעתי ליצר ההרפתקנות שלי ורכשתי את מערכת האנדרואיד בעלת מסך 10.1" ואתמול בוצעה ההתקנה [הגיע ממש מהר דרך DHL בלי תוספות מיסים ומיני תופינים] אצל סשה בלמגיה היקר:

seat.jpgseat1.jpgseat2.jpgseat3.jpg

ההתקנה לא ארכה הרבה זמן, השליטה מההגה עובדת הכל מתפקד כמו שצריך, בינתיים מאוד מרוצה מהמערכת, עובדת יפה מאוד, הסאונד נשמע מאוד איכותי והמסך מגע עובד בצורה נהדרת, יש אפשרות לשקף את הסמארטפון אייפון\אנדרואיד ישירות למסך והרבה פיצ'רים מגניבים שעוד לא יצא לי לחקור.

כל מה שנשאר הוא מבחן הזמן לראות שהמערכת תישאר עם אותם ביצועים גם אחרי תקופה של שימוש.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
  • תוכן חדש...