Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 שנת 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיקנטו עם המנוע 1200 שעושה את העליות לירושלים פעם בשבוע בלי בעיות בכלל. מבחינת טיפולים ואחזקה היא אחלה ואני מעריך שיש מבחר לא קטן לבחור ממנו בתקציב שלך בהיות הפיקנטו הרכב הכי נמכר בארץ...

פורסם

המאזדה היא הגירסת דינמיק ודורשים עליה 26K

יש לי אופציה של פיקנטו ידנית ב33K שנת 2011

היא בסך הכל חדשה מהמזאדה בשנתיים ועולה 7K יותר

בסופו של דבר השיקול שלי הוא רכב נוח לא גדול אמין ויחסית חזק (אני אומר חזק בתור אחד שנסע עד היום על פיאט פונטו 2003)

השאלה היא עם שווה להשקיע בכלל את העוד כמה אלפים על כולה עוד שנתיים

פורסם

אם אתה רוצה יחסית זריז עדיף תשאיר את ה7 אלף ולך על המזדה במיוחד עם מדובר על הדינמיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיקנטו ידנית עם מנוע 1000?

אלה עולות 55K חדשות לגמרי.

תסביר לי מי חי בסרט ומבקש 33K על רכב בן 5 כשיש אחד חדש לגמרי במחיר כ"כ נמוך.

לשאלתך - ממש ללא. המחיר הריאלי לרכב בן 5 כמו שהבחור מוכר הוא 25-27K, גג.

עוד אופציה במחיר טוב זו הפנדה מדגמי 2013 והלאה, החדשה - היא דומה בגודל לפונטו שלך אבל יותר חזקה ב-15% ואתה תרגיש שדרוג משמעותי בלי להוסיף לצריכת הדלק.

פורסם
פיקנטו ידנית עם מנוע 1000?

אלה עולות 55K חדשות לגמרי.

תסביר לי מי חי בסרט ומבקש 33K על רכב בן 5 כשיש אחד חדש לגמרי במחיר כ"כ נמוך.

לשאלתך - ממש ללא. המחיר הריאלי לרכב בן 5 כמו שהבחור מוכר הוא 25-27K, גג.

עוד אופציה במחיר טוב זו הפנדה מדגמי 2013 והלאה, החדשה - היא דומה בגודל לפונטו שלך אבל יותר חזקה ב-15% ואתה תרגיש שדרוג משמעותי בלי להוסיף לצריכת הדלק.

מצטער אבל לפיאט אני לא מתקרב יותר

כל המטרה שלי זה רכב אמין עם כמה שפחות תקלות ומחלות

פורסם

לכל המהללים את הקיה פיקנטו... היה לי את הרכב הזה למשך שבוע מחברת השכרה,

מנוע 1.25 אם אני לא טועה (אבל בוודאות לא המנוע 1.0) אוטומט, והרכב הזה פשוט עגלתי, שתיין, ואת העליות לירושלים עם מזגן הקיה לא עשתה בשיא ההתלהבות , וזו בלשון המעטה,

שלא לדבר על צריכת דלק זוועתית של 1:6 שכללה נסיעה בעיר וגם בבין עירוני במהירות שיוט,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מנוע 1.25 אם אני לא טועה (אבל בוודאות לא המנוע 1.0) אוטומט, והרכב הזה פשוט עגלתי, שתיין, ואת העליות לירושלים עם מזגן הקיה לא עשתה בשיא ההתלהבות , וזו בלשון המעטה,

שלא לדבר על צריכת דלק זוועתית של 1:6 שכללה נסיעה בעיר וגם בבין עירוני במהירות שיוט,

האוטומט ידוע כשתיין, בטח שמת מזגן ולחצת עד הסוף אם כך אז הצריכה בסדר גמור

PEUGEOT 206XS

פורסם

איך אתה בטוח שזה לא ה 1.0 אוטומט?

כי אתה רושם שאתה לא בטוח שזה ה1.25,הפיקנטו לא טיל אבל מספקת ביצועים סיבירים לגמרי אלא אם באת מרכב ממש חזק.

היא לא חיסכונית אבל 1/6 גם מוגזם,איך מדדת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...