Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימת לי בעיה דיי הרבה זמן של שריקה בבלמים שאני נוסע ברוורס.

בעבר הייתי אצל מוסכניק של אבא, שבדק ואמר שאין יותר מידי מה לעשות וחבל להחליף בלמים. הוא הציע שאני יסע קדימה ואז אחורה וזה לא יהיה ואם זה ממשיך פשוט לוותר.

כרגע אני גר בעיר אחרת ואני מטופל אצל מוסכניק אחר. הגיע הרגע שנאלצי להחליף בלמים חדשים, לפני משהו כמו חצי שנה ועדיין הבלמים שורקים בנסיעה ברוורס. צייניתי את זה בפניו והוא בדק את זה וזה שוב חזר.

רציתי לדעת אם מישהו יודע האם זה בעיה חוזרת ברכבים האלה, או שפשוט עשו לי עבודה לא טובה אחרי שהחלפתי בלמים.

תודה מראש !

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם (נערך)

השריקות מגיעות מהגלגלים הקדמיים או האחוריים?

רוב הסיכויים שפשוט צריך לפתוח שוב את הרפידות, לנקות היטב את "הברזלים" ולגרז בגריז נחושת.

ידוע לך אילו רפידות הורכבו ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אני חושב מהאחורי. לא יודע מה הורכב אני יכול לברר אםזה ממש קריטי

פורסם
מחלה מוכרת וידועה בלאנסר מהבלמים האחוריים. גירוז לא יעזור בהכרח אז אם תצליח לחיות עם זה זה מצוין. חבל לזרוק כסף סתם.

המון תודה חבר !!!

או שנרכיב אגזוז לחץ ;)

פורסם

גם בלאנסר החדשה זה היה קורה לי רק בבוקר.

הוחלפו הרפידות (בעזרתו של אסף התותח, לא בגלל השריקות, פשוט שחיקה) ל HIGH Q והבעיה הסתדרה.

ליאור.

פורסם

תבדוק את אם קיימות אצלך פחיות השתקה, אצלי ברכב כמו שלך הייתה אותה בעיה. ובמוסך מורשה אמרו שחסרות פחיות השתקה. בסוף מכרתי את הרכב כמו שהוא.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תוכן חדש...