Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בזמן האחרון אני עושה בירור בנוגע לרכב ספורט שאני רוצה לרכוש, עד עכשיו נסעתי על לאון קופרה, במוו 125I, ובקרוב על סיוויק R, עוד לא ביצעתי נסיעת מבחן על רכב בעל הנעה לכל הגלגלים והשאלה שלי היא:

האם יש הבדל מהותי בין הנעה אחורית להנעה 4X4 ברכבי ספורט בהנחה שאנחנו מדברים על כבישי הארץ ולא על הנורבורגרינג, את ההבדל בין הנעה קדמית להנעה אחורית ראיתי, אם זה בהתנהלות וגם בתגובת הזינוק כיוון שבהנעה אחורית המשקל של הרכב כביכול "לוחץ" על הגלגלים האחוריים בעת הזינוק, ובהנעה קדמית ברכבים מעל 300 כוחות סוס ההנעה הקדמית לא באה לידי ביטוי.

אבקש המלצתכם ואם תוכלו לשפוך טיפה ידע על הנושא כדי לעזור לי בבחירה לרכב שארכוש תודה רבה מראש.

פורסם

יש כל מיני יישומים שונים להנעות AWD (האופן בו מחולק הכוח ומתי וכו'), וקשה לבודד את ההנעה כגורם משמעותי לכשעצמו. כלומר, אתה קונה היום חבילה, מכלולי הנעה - שלדה - אלקטרוניקה, ואי אפשר לבודד רק את מכלולי ההנעה כמשהו שיוצר את אופן ההתנהגות של הרכב.

מה שנשאר זה לנסות. אני מצאתי את הקופרה, למשל, טובה ביכולת לטפל בכוח ועדיין, כמו ששמת לב... זה לא מרגיש טוב כמו הנעה אחורית. במקומך הייתי פשוט עושה נסיעות מבחן ובוחר את הרכב שהרגיש לי הכי מושך, בלי קשר אם הוא AWD או הנעה אחורית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התייחסתי ל-370Z ול-TT כאן.

למרות ההעדפה האישית שלי לראשונה, היא מכונית שהרבה יותר קשה לחיות אותה ביומיום, אם אתה אוהב קצת שקט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכיוון של הרכב הוא גם פרקטיות, הכוונה היא שלכל היותר אני אתפשר על רכב מרכב קופה, אבל רכב דו מושבי לא בא על הפרק.

כרגע הרכבים שהעלו בי עניין הם:

BMW 140

Civic Type R

Cadillac ATS

Audi S3

כמובן שלכל אחד מהרכבים האלו יש את הסיפור שלו אבל אשמח לחוות דעת מצד מי שמכיר את הרכבים מקרוב יותר, כרגע אני נוטה יותר לכיוון ה-140 אבל קצת מטלבט עם ה-ATS.

פורסם

בנוגע ל-140 אתה צודק בהחלט, אבל לא משמעותית צפונית מעל 300 קצת מעל כמובן אחרי הנחה והתמקחות אבל, יש אבל גדול הרכב כרגע לדעתי נמצא בטופ הקטגוריה עם נתונים יפים בקו ישר הנעה אחורית עם חלוקת משקל נאה מאד כמעט 50/50 אבזור ברמה גבוהה ונוחות עם בסיס טוב לשדרוגים כיוון שהמנוע בעל שישה צילינדרים בנפח 3000 סמ"ק מפיק "רק" 340 סוסים עם מומנט בין הגבוהים בקטגוריה לדעתי ניתן להוציא ממנו אפילו עוד

• תוכן חדש...