Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

הנעילה מרכזית ברכב עובדת בכל הדלתות חוץ מהדלת של הנהג ..

היא לא נפתחת ולא ננעלת , החלון כן עולה כשנועלים את הרכב .

הרכב הוא גולף דור חמש שנת 2006.

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

היי, אם אני נועל את הדלת בעזרת מפתח כל הדלתות ננעלות .. מחזק את זה שהמנוע הקטן בתוך הדלת נשרף ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אכן בדרך כלל הבעיה במנגנון הנעילה של הדלת. רצוי לבצע סריקת תקלות בכדי לוודא שהבעיה באמת במנגנון.

רצוי להזמין את החלק לפי מספר שילדה של הרכב או פירוק המנגנון הקיים ולבדוק מהו המק"ט של החלק.

דוגמא להמחשה בלבד.

http://www.ebay.com/itm/Fur-VW-Golf-Mk5-2003-2009-Vorne-Links-Beifahrerseite-Turschloss-Mechanismus-/251832399567?hash=item3aa26176cf:g:je4AAOSwabhUW0Z~

על-מנת להחליפו תצטרך לפרק את הקליפה של הדלת (עבודה לא פשוטה).

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

היי מרק תודה רבה!

המוזר הוא שאם אני נועל את דלת הנהג באמצעות המפתח מבחוץ כל הדלתות ננעלות רק דרך הנעילה המרכזית (השלט) הדלת של הנהג לא מגיבה.

עריכה אחרונה על ידי Close

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם (נערך)

מכיר את התופעה. גם לי יש גולף כמו שלך והייתה לי בעיה דומה בדלת האחורית שאינה נפתחת עם השלט. רק החלפת המנגנון פותרת את הבעיה.

ראה קישור להוראות פירוק.

https://www.youtube.com/watch?v=LwLEefcJQp8

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

דבר ראשון בודקים את החיווט של הדלת , אחרי שעושים את כל הבדיקות מתחילים להחליף

חלקים , זה שלמרק הייתה תקלה במנעול זה לא אומר שזאת הבעיה אצלך .

פורסם

עשיתי את זה כמה פעמים בגולף פלוס שלי. פירוק הקליפה החיצונית לא קשה. יש גם מדריכים באינטרנט. אני חושב שזה לא יותר קשה מלהרכיב כוורת גדולה של איקאה.

פורסם

ronrobin בדקתי את החיוט של הדלת אין משהו קרוע .

לגבי המנגנון יש המון תחלפים סינים במחיר טוב , חשוב להשים מקורי שם ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

ronrobin בדקתי את החיוט של הדלת אין משהו קרוע .

לגבי המנגנון יש המון תחלפים סינים במחיר טוב , חשוב להשים מקורי שם ?

מנסיוני התחליפיים הסינים לא שווים אגורה שחוקה.

כתבתי לך קודם לכן לברר את המק"ט המדוייק של המנגנון המתאים לרכבך מכיוון שקיימים כ-4 מק"טים שונים למנגנון.

פורסם

מרק הזמנתי מקורי יד שנייה המחירים מאוד יקרים של מקורי חדש.

אם הבנתי נכון בתוך המנגנון הזה נמצא המשאבת נעילה של הדלת עצמה זה נכון ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תוכן חדש...