Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 23 נוהג היום על רכב ספורט מודרני ומעניין כבר שנה רביעית שעתיד להימכר בקרוב מסיבות כאלו ואחרות.

זו התקופה בחיים והגיע הרגע לרכב האספנות הראשון שלי.

המחשבות התחילו בקורולה ae86, אבל אחרי לא מעט שיטוטים באינטרנט הבנתי שהמחירים מוגזמים והיצע הרכבים שלא עברו התעללות לא כזה גדול.

משם המשכתי לפורש 911, אבל.. אולי לא?

בקיצור, אני צריך עזרה וייעוץ.

מה שאני מחפש זה רכב ספורט ישן, משהו מרגש , משהו חי, אוטו שיגרום לי להרגיש שאני נוהג בו, אדם ומכונה נטו.

אני מחפש אוטו ליומיום, ככה שאמינות ונוחות זה משהו שלא אתפשר עליו.

בנוסף כמובן שאעדיף רכב מהארץ ולא לייבא, אך במידת הצורך ייבוא יבוא בחשבון.

אשמח לשמוע את דעת המומחים, באיזה כיוון ללכת? על מה להסתכל?

כרגע התקציב לא פאקטור.

פורסם
5249118[/url]]אני מחפש אוטו ליומיום' date=' ככה שאמינות ונוחות זה משהו שלא אתפשר עליו. [/quote']

ליום יום תאלץ להתפשר על בטיחות, וכנראה אמינות.

מעטים הרכבים בני 30 ומעלה שיפגינו אמינות אליה התרגלת ברכב בן זמננו בשימוש יומיומי, ובטח בשימוש ספורטיבי.

תתקשה למצוא רכב שכשיש בו תקלה פשוט קופצים למוסך ומחליפים חלק מהמדף לפי מק״ט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם זכור לי נכון אז אתה בעלים של יאריס TS, מדובר ברכב חמים ומהנה שמפגין אמינות גבוהה מאוד ביחס לקטגוריה, כפי שנאמר לפני לא תוכל לקבל את כל דרישותייך, אני כן יכול להמליץ על מיאטה דור ראשון NA, היא בהחלט תסב לך הנאה, האמינות לא רעה אך היא תלויה בכל אקזמפלר לגופו, בית ספר נהדר ולא מאיים להנעה אחורית.

בהצלחה

פורסם

רכב אספנות ליום יום הוא בעיה קשה בארץ, מה גם שתהיה מוגבל בשעות העוצר!

ישנם כמה רכבים מעניינים מדור הביניים שתוכל לאמץ ועדיין ליהנות למרות שתצטרך

להתפשר מעט.

נסה למצוא אופל טיגרה שמורה, מכונית מעניינת שבגרסת הגיר הרגיל תתן לך משני העולמות.

הבונוס הנוסף הוא מראה ייחודי ומעניין ומחיר סביר שמשאיר כסף ליישור קו מעולה.

אפשרות נוספת למצוא את דור מכוניות הספורט עד אמצע שנות התשעים, להשקיע באחת

שמורה יישור קו ולהחזיק גם כשתהפוך לאספנות.

אפשרות שלישית לנסות ולאתר אלפא ספיידר למרות שהמחיר שלהן בשמיים אבל שוות

כל אגורה. כל רכב ממשפחת אלפא ייתן לך הרבה ספורט אבל תצטרך להשקיע בתחזוקה.

בקבוצת אלפא בפייס יש למכירה ספרינט אדומה שנראית נהדר.

שיהיה בהצלחה.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הייתי שוקל BMW E30 בגרסה ספורטיבית, יהיה קל יחסית לתחזוקה, ויכול לתת הרבה הנאה מנהיגה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

פורשה 944 טורבו; מאוזנת להפליא בניהוגה, ביצועיסטית ועם זאת שימושית ובנויה היטב.

בעצם, גם 944 אטמוספרית תיתן לך הרבה פאן, רק ייבא לך אחת מאירופה ולא מארה"ב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חלקים בתגובה שלך לא מסתדרים לי. אתה רושם על קורולה 86 אבל לא רוצה לייבא, למיטב ידיעתי אין רכבים כאלב עדיין בארץ.

אבל תוכל לרכוש דייהטסו שרמנט שהיא האחות התאומה אבל המוחלשת ששווקה בארץ. עם קצת שיפורים ניתן להגיע קרוב לקורולה אבל מדובר בהרבה התעסקות להגיע לשם ובסוף יש גם את שאלת החוקיות.

אופציה נוספת היא פורד סיירה.

מצטרף להמלצות על המיאטה והבמוו. יהיו הכי אמינות ומהנות (אבל גם הכי פחות מיוחדות).

עם כל האהבה שלי לאופל, טיגרה זו סתם קורסה עם עטיפה יפה. ממש לא רכב מהנה לנהיגה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתור מישהו שנסע עם אחת לעבודה יומיום כמה חודשים, מצטרף להמלצה על 944 - נוחה ושימושית, אמינה ומצוינת דינמית עם שלדה מאוזנת והיגוי טוב. עלויות האחזקה לא גבוהות עם הרבה חלקים משותפים לדגמי פולקסווגן (המנוע לעומת זאת 100% פורשה, אבל גם לו חלקים זמינים וזולים). הביצועים לא רעים, אם כי במונחים מודרניים היציאה מהמקום לא בדיוק חורכת אספלט.

לא מעט 944 נדדו לישראל בעיקר מארה"ב בשנים האחרונות ומופיעות מדי פעם בלוחות. גם יבוא אישי מארה"ב יכול להיות זול במפתיע ולטעמי משתלם יותר מאירופה, אני אישית גם אוהב יותר את עיצוב הפגושים הפדרליים אבל ייתכן שאני במיעוט.

כמו בכל רכב ישן, קח בחשבון שבשימושיות היומיומית יפגעו כמובן זמינות חלקים (הכל צריך להזמין מחו"ל) והמוסך - לא כל אחד מוכן לטפל ברכב מיוחד וזה יכול לעלות לך בזמן וכאבי ראש פה ושם.

פורסם (נערך)

לא יודע מה איתכם,

אני מתנייד עם קורבט C4 85 ידנית כבר שנה בלי דרמות מיוחדות (12 אלף קילומטר) ומבלי להרגיש DIE HARD או חוראני בשום צורה.

קצת מתרסקת בבורות,קלאץ' קשה ופה ושם קירקושים מהדשבורד.

אמנם הרכב היה מאוד שמור עם נסועה נמוכה ובנוסף עבר יישור קו נוסף בארץ ,אך מה שאני מנסה להגיד שאפשר לחיות בכיף עם מרכב מיושן באופן יום יומי בלי הרבה דרמה.

עוד המלצה שכבר נעשתה פה היא 944 ,שיכולה במידה ושמורה להיות אחלה רכב יומימי,אני יודע הייתה לי גם כזאת.

עריכה,כן אכתוב שרצוי שיהיה לך גישה לרכב משני במידה והרכב יהיה משותק\במוסך לתקופה של מספר ימים.

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...