Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב כנראה נשרפה נורה בידית הילוכים וכאשר אני נוהג בלילה והאור דרך פועל האור בידית הילוכים לא עובד (אוטומט) זה מפריע לי לנסיעה אז חיפשתי דרך לפרק את הקונסולה ולהחליף את הנורה השרופה.

(תמונה להמחשה)

img_67151.jpg

הקונסולה שנמצאת באוטו שלי נראית כך והיא לא מתחברת לפלסטיקה של המזגן כמו שבתמונה למעלה

$_1.JPG

מצאתי בקונסולה בורג אחד שנמצא במחזיק כוסות בחלק האחורי ורק אותו האם יש עוד ברגים נסתרים שצריך למצוא כדי לפרק את הקונסולה החוצה? אולי יש קליפסים מקדימה? אשמח לדעת כדי לא לשבור אותם

img_67451.jpg

בנוסף האם מישהו עשה את זה ויודע איזה מנורה יש להחליף? כלומר מה מידותיה ואולי איפה היא נמצאת?

פורסם

עשיתי זאת יחסית מזמן בגטס שהייתה לי כך שאני צריך לראות זאת פיזית כדי להיזכר (הגטס נימכרה מזמן). תבדוק באיזור של הפלסטיקה שמיתחברת ליד רגלי הנוסע והנהג אם קיימים בורג בכל צד. כמו כן תרים את הפלסטיקה של הידית בלם עצמה לא זוכר אם גם שם קיים בורג. אם אתה מהאיזור שלי אין לי בעחה תקפוץ אני אסתכל.

פורסם (נערך)

זה רק הבורג הבודד שמצאת. תפתח אותו וכל הקונסולה מתרוממת בזווית.

הנורה היא T10.

הבחור שמתחתי: אלה תמונות מגוגל. ושל גטס דור שני בכלל.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

מדובר בבורג אחד שיושב תחת מחזיק הכוסות, לאחר שאתה משחרר אותו , אתה מרים את הקונסולה מהחלק האחורי שלה כלפי מעלה, ישנם קליפסים היושבים בקצה הקדמי שלה שישתחררו בהרמה. שים לב שאתה מרים , שהלוח אותיות של ההילוכים משוחרר ממנה ,

הנורה אמורה להיות נורת אורז למיטב זכרוני ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

חברים תודה רבה על העזרה הנורה פורקה והיא אכן שרופה

b244aa8b4ca7db34fdbf98835610db07.jpg

שלב הבא זה לקנות חדשה ולהרכיבה בנוסף גם לסדר את זה שהאורות איפה שהמזגן לא עובדות

פורסם

ממליץ להשקיע בT10 באיכות טובה , שכן יש להן נטייה להשרף מהר,

בנוגע לנורות מזגן , שים לב שעל מנת להחליף אותן , יש צורך לפרק את הקונסולה , הן נמצאות מאחור בין החוגות ,

מצרף תמונה. 854896229_o.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ממליץ להשקיע בT10 באיכות טובה , שכן יש להן נטייה להשרף מהר,

בנוגע לנורות מזגן , שים לב שעל מנת להחליף אותן , יש צורך לפרק את הקונסולה , הן נמצאות מאחור בין החוגות ,

מצרף תמונה. [ATTACH=CONFIG]474283[/ATTACH]

הנורות נמצאות היכן שהחוטים הירוקים נכון?

• תוכן חדש...