Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון חם מהתנור....

חזרתי הרגע מביקור אצל מקום שנקרא:

מגן קרבורטורים באיזור התעשייה תל חנן בנשר(חיפע\קריות למי שלא מכיר).

אני חייב לציין ולשבח את המקום הזה, הגעתי לשם ממש במקרה מהמלצה של חנות חלפים,ברגע שהגעתי ,קיבלו אותי ממש יפה ולמרות העומס שהיה ,ישר הכניסו את הרכב שלי, בהתחלה סיפרתי להם על התופעות שהיו לי,בתחילה בדקו לי הצתה,חוטים,מפלג וכל מה שקשור למערכת החשמל ברכב, הכל יצא תקין(הכל חדש.....איך לא),הגענו לקרבורטור, הוא הביא פנס חזק וכיוון ללוע הקרבורטור ואז יכלו לראות בבירור שהדלק שמגיע - מגיע ויוצא דרך חור ממש קטן לתוך הקרבורטור,אבל מגיע בפולסים,לא ממש פולסים,כאילו משהו יורק את הדלק ולא מזרים אותו בצורה חלקה,הוחלט לבצע ניקוי קרבורטור.

שאלתי כמה יעלה,אמרו לי 480 ש"ח ניקוי וכל מה שצריך.

הקרבורטור פורק והוכנסו כל חלקי המתכת שלו למין מכשיר כמו מכונת כביסה,שמערבל כל הזמן את החלקים בחומר הזה,לאחר כ 40 דקות, הכל ייצא חדש.

התחלנו בהרכבה, החליפו אטמים\גומייה שהפילטר יושב עליה. הכל הורכב,מניע מכה ראשונה,מכניסים את הרכב לאיזור הכיוונים,הרכב מכוון ע"י המחשב והגאזים וגם באותה דרך כיוון הצתה,נוסעים לסיבוב,הרכב שקט שחבל על הזמן,נוסע ומאיץ כמו שד, קיק דאון במהירות 95 קמ"ש,זה בחיים לא היה לי.....גיר אוטומט 3 הילוכים....עוצרים ברמזור...דומייה,רגע המנוע עובד בכלל?! עובד ועוד איך עובד...

חזרנו למוסך,שאלתי כמה מגיע לך , ענה לי 400 ש"ח, ותחזור בעוד שבוע לבדיקת כיוונים.

אוסיף ואציין שלאורך כל הטיפול הם ענו לי על כל שאלה בסובלנות,ואפילו לגבי השאלה אם ניתן לחבר את שתי הלועות יחדיו בקרבורטור של סובארו ולהפוך אותו בעצם לקרבורטור כפול,...אפשרי ביותר,אבל צריך לאלתר חיבור\הלחמה וזה יגרום לצריכת דלק מאוד גבוהה.

עוד דבר, לגבי מפלג\מכסה מפלג\רוטור\חוטי הצתה, בעיות עם אלמנטים אלו הינם תמיד בעיות קבועות,או שיש או שאין,אם זה פעם כן ופעם לא אז זה לא דיסטרביוטר,אם ישנם זיופים וקירטועים כל הזמן מרגע ההנעה אז זה יכול להיות מפלג,אם לא אז או קרבורטור,או משאבת דלק.

נפרדתי מ 400 ש"ח ,נסעתי הבייתה בגשם,הרכב נוסע פצצות,פשוט לא ייאמן.

אני ממליץ לכל בעלי סובארו לאונה לעשות ניקוי גם אם לא ממש צריך ועברו כמה שנים או שלא עשיתם אף פעם-זה מחזיר את החיים למנוע,יותר שקט,יותר כוח,אין רעידות,פחות דלק...בסה"כ זה מחזיר את ההשקעה בדלק בתקופת זמן מסויימת=שווה שווה שווה.

ולא להשתמש בחיים בספריי קרבורטורים, 400 ש"ח וישר מרגישים בהבדל,אין אפס.

שבת שלום לכולם.

למנהלים ממליץ להפוך שרשור זה" לדביק" למען ילמדו אחרים!

זה אמור להיות שיעור מצויין , לחובבי רכב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד דבר, לגבי מפלג\מכסה מפלג\רוטור\חוטי הצתה, בעיות עם אלמנטים אלו הינם תמיד בעיות קבועות,או שיש או שאין,אם זה פעם כן ופעם לא אז זה לא דיסטרביוטר,אם ישנם זיופים וקירטועים כל הזמן מרגע ההנעה אז זה יכול להיות מפלג,אם לא אז או קרבורטור,או משאבת דלק.

לגבי הכבלי הצתה זה נכון ולגבי המפלג בשלב התחלתי זה בדיוק הפוך כלומר פעם כן ופעם לא (מניסיון)...

ומזל טוב.... :-)

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

היי

הרכב עכשיו נוסע כמו שבחיים לא נסע לי,פשוט תענוג.

מקווה שנפתרה הבעייה לצמיתות,אם לא , צובע בכחול וההמשך ידוע...

פורסם
יכול להיות שהחלפת חלקים תקינים סתם?
הדס 35 בהחלט כן!

רוב החלקים הוחלפו שלא לצורך בגלל אבחון לקוי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...