Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי יונדאי אקסנט 2008 והאור בלוח עם כל השעונים והאור בהילוכים הפסיקו לעבוד

כמובן שחשדתי שזה פשוט פיוז שנשרף אבל עברתי את כל הפיוזים האפשרים וכולם תקינים :oops:

מה יכול להיות הבעיה?

יכול להיות שכשהתקינו לי מערכת לאוטו או כשהתקינו לי שלט רחוק+חלונות חשמליים דפקו שם את החשמל?

+

למה זה כזה קשה למצוא פלסטיק "פתח אוורור" של מזגן למיצובישי לנסר?? ניסיתי לחפש בכל מקום

אפילו מצאתי מספר מק"ט של כל חלק(8030A088HA,8030A084XA) והפלסטיק הקטן הזה עולה לפחות 220 שקל ליחידה :shock: , בשביל 2 חלקים צריך להיפרד מ500 שקל, מתלבט אולי להזמין מדפסת תלת ממדית ולהדפיס אותם :roll:

תודה לעוזרים

פורסם

כן :( בדקתי גם תחת המכסה מנוע וגם מתחת להגה

בהתחלה עברתי על הפיוזים לפי הספר וראיתי שהם תקינים ואז עברתי עם מכשיר לראות שכולם תקינים

פורסם

תחליף את המנורות ידידי הם נישרפו תתחיל מהמנורה בידיד הילוכים אותה הכי קל להחליף לגבי מנןרות בפנל מזגן זה קצת מסובך אבל לא בלתי אפשרי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

טוב...צריך לראות אם יש גישה לפרק את הלוח שעונים ואז להחליף את הנורה השרופה. בידית הילוכים הסרת הפלסטיקה היא פשוטה ממה שזכור לי...החלפתי שם נורה ממש מזמן.

פורסם
טוב...צריך לראות אם יש גישה לפרק את הלוח שעונים ואז להחליף את הנורה השרופה. בידית הילוכים הסרת הפלסטיקה היא פשוטה ממה שזכור לי...החלפתי שם נורה ממש מזמן.

יש לך גם אקסנט? קשה למצוא סרטונים שקשורים אליה בקשר לטיפול באוטו..

וכן אני אבדוק את זה אולי כשהתעסקו עם החשמל שרפו את הנורות איך שהוא

תודה!

פורסם

כמו שמאור אמר, לא יכול להיות שכל הנורות נשרפו בבת אחת.

או שמישהו סובב את גלגלת הבהירות עד למינימום, או שהמתקינים עשו נזק, ובמקרה הזה תחזור אליהם ותדרוש שיתקנו.

Stay Dirty

פורסם
כמו שמאור אמר, לא יכול להיות שכל הנורות נשרפו בבת אחת.

או שמישהו סובב את גלגלת הבהירות עד למינימום, או שהמתקינים עשו נזק, ובמקרה הזה תחזור אליהם ותדרוש שיתקנו.

לא מכיר גלגלת בהירות ברכב, וגם אם כן זה לא נראה לי הגיוני שאפשר לסובב אותה עד שהיא לא פועלת כלל

וסביר להניח שזה קרה בגלל המתקינים, אבל עברו כבר כ3 חודשים מאז המתקינים ואני גם לא בטוח אם זה האחד שהתקין לי את הנגן או השני שהתקין לי שלט+חלונות חשמליים...

פורסם

יש מצב כזה שאי אפשר לערוך הודעה אחרי ששלחת אותה?

לא מצליח לערוך את ההודעה הקודמת שלי אז אני אוסיף שהאור של כל האזהרות וכאלה כן עובד לי

והמספר של הקילומטרז' והטמפרטורה תמיד עובד(גם כשהאוטו לא מותנע), מה שלא עובד זה כל השעונים (מד מהירות,סל"ד וכו')

פורסם

אני כמעט זוכר בוודאות שיש גלגלת בהירות באקסנט שלך, ממה שזוכר לי לפני 6 שנים וכן אפשר עם הגלגלת הזאת להוריד לגמרי את הבהירות עד לחושך מוחלט.

לא חייב להיות קשר בין נורות אזהרה לבין האור של השעונים, תבדוק שוב פיוזים וכבר תחזור למקום שבו התעסקו לך ברכב כמה שיותר מוקדם.

(יש זמן מוגבל לעריכת תגובות).

פורסם
אני כמעט זוכר בוודאות שיש גלגלת בהירות באקסנט שלך, ממה שזוכר לי לפני 6 שנים וכן אפשר עם הגלגלת הזאת להוריד לגמרי את הבהירות עד לחושך מוחלט.

לא חייב להיות קשר בין נורות אזהרה לבין האור של השעונים, תבדוק שוב פיוזים וכבר תחזור למקום שבו התעסקו לך ברכב כמה שיותר מוקדם.

(יש זמן מוגבל לעריכת תגובות).

זה התמונה של לוח שעונים שנראה דומה לשלי, אין שם גלגלת של של בהירות אבל יש כפתור TRIP בצד, אני אנסה לשחק איתו אבל אני בספק שזאת הבעיה..

ופיוזים בן דוד שלי בדק עם מכשיר מיוחד של מתח וראה שכולם תקינים :/

2008-hyundai-accent-se-3-door-hatchback-instrument-cluster.png

• תוכן חדש...