Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת חיברתי את הנוט המזדקן שלי למערכת ברכב באמצעות A2DP, ועכשיו כל העולם פתוח בפני.

כרגע אני משתמש ב- Soundcloud וב-Mixcloud כדי להזרים מוזיקה מהאינטרנט.

האם יש אופציות 1. חינמיות, 2. עם איכות סאונד טובה (128 ומעלה נניח) ועם 3. מבחר מוזיקה מעניין?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

Spotify.

משלם $10 בחודש וזה שווה כל אגורה.

Youtube red

משלם איזה $6 בחודש, שווה רק בגלל שאין פרסומות ביוטיוב.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

אני יכול להמליץ על 99Music,

קצת באגים (אולי תלוי במכשיר) אבל סה"כ אפליקציה נחמדה מאוד ונוחה, מעודכנת, יש סטים מוכנים לפי ז'אנרים אבל גם אופציה לבחור מוזיקה לפי מצב הרוח (לדוגמא, עושה ספורט - רוצה לרוץ יוציא שירים קצביים..)

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

מבין את הנוחות של להזרים מוזיקה מהטלפון למערכת, אבל לא עדיף פשוט לחבר סטיק usb?

נ.ב - זה לא גומר את החבילה במכשיר?

Opel Adam S 2017

פורסם
Apple Music for android

+1

יש לזה שלושה חודשים חינם.

Youtube

Jango Radio

היה גם RockRadio, אבל בזמן האחרון הם הגזימו עם הפרסומות.

TuneIn

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בארץ?

אפל מיוזיק לאנדרואיד.

מבחר גבוהה (לדעתי הספריה הכי גדולה כרגע לסטרימינג) , איכות לא רעה , יש מוסיקה ישראלית ובלי קומבינות.

כמו כן מנוי בישראל עולה 20 ש״ח לחודש + 3 חודשי ניסיון חינם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני אישית לא מכיר שירות חינמי טוב.

אני משתמש בYouTubeRed

Pandora וסלקום ווליום.

פנדורה זה שירות מעולה, וותיק בשוק והרבה יותר טוב מיוטיוב רד.

לעניין השימוש בארץ. אני אישית יש לי מנוי שנתי לPIA VPN משהו כמו 160 לשנה, שווה דווקא, השרתים יציבים ויש ממשק נהדר למחשב ולאנדרויד.

בלי קשר אני משתמש בAmazon video .

למוסיקה ישראלית יש את סלקום ווליום, אחד מן השירותים הישראלים היותר טובים בתחום.

אגב,- מי שרוצה עולם ללא פרסומות ביטיוב בפלא' יש את Adblock browser

פורסם

תודה חבר'ה.

ביתיים הספקתי לקבל הודעה מ012 שעברתי 75 אחוז מהשני גיגה שלי ושלאחריהם תואט התעבורה. מזמן הייתי צריך לעזוב אותם, זה יקרה בקרוב.

אבדוק את האופציות שרלוונטיות בארץ, בעיקר כדי לראות מה יש שם.

שוב, תודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ספוטיפי אני פחות ממליץ בתור משתמש אנדרואיד משלם. הם כבר שנים לא מצליחים להתגבר על בעיות UX פשוטות (לפחות באנדרואיד). מעצבנים אותי מספיק בשביל שאשקול מעבר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ללא שום תחרות (גם לא אפל מיוזיק) Spotify בלי שום ספק הכסף הכי טוב שאני מוציא בכל שנה.

בחשבון הפרימיום אין צורך בחבילת גלישה כשאני בבית אני מפעיל את הוויפי והשירים יורדים פיזית אל המכשיר ואחכ מאזין להם איפה שאני רוצה.

לאחרונה יש אפילו המון מוזיקה ישראלית.

אני מנסה להיזכר מה הייתי עושה לפני שהיה לי את המנוי ואין לי מושג איך הייתי מסתדר עם להוריד דיסקים ולהתחיל להעביר מוזיקה מהמחשב לטלפון ולשמור שירים בשאזם כדי לזכור להוריד אותם אח"כ, מסורבל ומיותר.

פורסם

Tidal.

כי בבית הם מזרימים באיכות של CD.

אין כמעט מוסיקה בעברית.

בבית wifi, כשלא בבית, יש לי חבילת גלישה של 15 ג'יגה. גם 10 היה מספיק.

בסלולרי/אוטו אני מקשיב באיכות 360kpbs (גם 192 היה מספק, כנראה. פחות מזה - לא).

אפשר גם להוריד למכשיר. לא עושה את זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...