Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי DASHCOMAND שמחובר לטאבלט 7 אינצ שתופס מקום

ולא בא לי מסך ענק מול העניים,עוד אחד. יש את זה של הרכב עצמו ולא

רוצה עוד אחד.

ולטלפון לא בא בחשבון וגם לא רואה כי הכל קטן ולא ברור וצריך אותו פנוי.

http://www.ebay.com/itm/OBD2-OBDII-6in1-Economy-Digital-Meter-speed-water-temp-voltage-R-P-M-ECO-Intake-/322090191377?hash=item4afe124a11:g:74sAAOSwKrhVaZcH&vxp=mtr

זה מכשיר שנתקלתי בו באי ביי אבל המוכר נראה לי לא מספיק אמין,95.2% Positive feedback

יש למישהו רעיון?

מחפש מכשר פשוט שלא עולה יותר מ 300 שח.

פורסם

אצלי ה dachcommand מחובר לאייפון שבתורו מחובר לרדיו של פיוניר שתומך בהקרנה של הנתונים.

אתה יכול לקנות גם רדיו אנדרואיד.

בנוסף, אמור לי אילו נתונים אתה צריך לראות, אולי אפשר לעצב לך משהו ספציפי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לי יש מכשיר מולטימדיה אנדרואיד שמחובר למתקן obd2 באמצעות wifi ולא bt (בכדי לאפשר למכשיר אנדרואיד לדבר עם הסלולארי ב bt . באמצעות תכנת tasker , התצוגה של dashcommand עולה לאחר שהכל מתחבר (רדיו/מוסיקה/סלולארי).

תקנה / תשיג סלולארי יד שניה עם גודל מסך רצוי לך ומתאם obd2 חיבור wifi .

פורסם (נערך)

תודה,הרי יש לי מכשיר אנדרוייד במסך של הרכב.

יש קישורים לחיבור באמצעות WIFI?

יש לי אפליקציה דומה MacroDroid אבדוק את זה

אולי גם היא עושה את העבודה,תודה שוב.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם
תודה,הרי יש לי מכשיר אנדרוייד במסך של הרכב.

יש קישורים לחיבור באמצעות WIFI?

יש לי אפליקציה דומה MacroDroid אבדוק את זה

אולי גם היא עושה את העבודה,תודה שוב.

אתה צריך מתאם obd2 שמשדר wifi , לי יש את הקישור המצורף .. אבל אפשר כל אחד שמשדר wifi :

http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-WiFi-OBD2-OBDII-WiFi-Car-Diagnostic-Scanner-Tool-For-iPhone-Android-/281960580274?hash=item41a62904b2:g:JwIAAOSwmmxW4Ros&item=281960580274&vxp=mtr

• תוכן חדש...