Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שאני יודע כשבדקתי להחליף את המערכת הרווח הזה נועד להכניס שם פלסטיק כדאי להוציא את הפלסטיקה ולקבל גישה למולטימדיה.

פורסם

נשמע שהכפתור ווליום אצלך נדפק (הפוטנציומטר - הכפתור העגול) זה או להחליף את הרכיב או את כל הפאנל.

אגב, דרך השליטה מההגה זה עובד תקין?

איזה קטע לגבי העברית! מקווה שזה גם בסיאט

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה קשור פוטנציומטר? זה בכלל רכיב אנלוגי - נגד משתנה.

הבקר ווליום זה מקודד סיבובי - רכיב דיגיטלי.

אם יש בעיה ברדיו - לפנות למוסך.

פורסם

רציתי לעדכן שהבעיה עם הווליום נפתרה מעצמה וכבר שבוע הכפתור מתפקד מצויין.

אז כנראה זה היה איזה באג תוכנתי ולא משהו מכאני בכפתור.

שמתי לב לבעיה אחרת, בערך פעם 1 מתוך 8 שהנייד מתחבר למערכת דרך בלוטוס הכפתור של הCONTACTS לא מופיע בתפריט של הטלפון במולטימדיה. הוא חוזר רק אחרי שאני מתקשר למשהו.

יש פתרון לבעיה הזאות?

ביטול וחיבור מחדש של הנייד למערכת לא עזר.

פורסם
הייתה לי בעיה דומה וגם המערכת לא הייתה נדלקת לי פעם בכמה ימים. עשו לי עדכון תוכנה וזה פתר את הבעיות.

במרכז שרות אמרו לי שאצלי מותקנת תוכנה הכי חדשה

פורסם

נראה לי הבעיה זה בנייד שלי.

באתר של פולקסווגן כתוב שגלקסי A5 לא תמיד תומך בהצגה של אנשי קשר.

אבל מה שמוזר שהם מתיחסים לאנדרואיד 4.4.4 ואני שידרגתי ל 5.0.2 שנתמך באופן מלא.

יכול להיות שהשדרוג של המערכת לא שדרג את הבלוטוס?

http://webspecial.volkswagen.de/telephony/?culture=en_GB&embedmode=iframe#detail/functions

פורסם

גם אצלי עם נקסוס 6P לעיתים רשימת אנשי הקשר לא מופיע. לא ברורו לי למב וגם אני שמי לב שאני מתקשר שיחה ראשונה, זם גורם לרשימה להופיע....למרות שכל השמות נטענו. פשוט אין אופציה contacts

• תוכן חדש...