Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אשמח אם תהיה תמונה. הנציגה טענה שביום חמישי האחרון היתה להם הדרכה שבה נטען שעדיין אין תמיכה בעברית.....קשה לי להאמין שהגירסא התומכת "נחתה" ברכב שלך מבלי שבצמפיון משהוא יהיה מעורב...יד ימין לא יודעת על יד שמאל......

.

.

.

פורסם

ReZ0, שהתעקשתי שיש משהוא שאצלו עובדת העברית, הנציגה טענה שיכול להיות שבוצעה אצלך פריצה ....מהתיאור שלך אני מניח שזה כמובן לא המקרה....

פורסם (נערך)

פריצה עלק, אתה יכול להגיד לה שהרכב הגיע לארץ לפני כחודש ואפילו הסוכן היה מופתע שהעדכון כבר בחוץ.

image.jpg

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי ReZ0

פורסם

רק לציין שאין חיפוש שמות בעברית ואין שפת מערכת בעברית.

כשמנווטים לרשימת אנשים הקשר הכל מופיע כמו שצריך וכשמקבלים או מוציאים שיחות מאנשי קשר בעברית זה מופיע כמו שצריך.

פורסם

עדכון.

הייתי עכשו במרכז שרות חוף שמן, הם ראו את הבעיה. הם ניסו לעשות עדכון תוכנה, אבל הבעיה היא שהגרסא שלי הכי עדכנית אז אי אפשר לעדכן אותה. היועץ שרות אמר שאין לו מושג מה מקור הבעיה, אז הוא שלח את התאור של הבעיה למחלקה הטכנית...

מאוד מבאס כול הקטע הזה...

בנוסף שאלתי אותו לגבי השיקוף מסך, הוא אמר לי שהוא שמע על זה. זה מתבצע על ידי עדכון תוכנה וזה יהיה חינם משבוע הבא...

אבל הוא לא בטוח ב100%

פורסם

חינם אני לא חושב, מישהו מהפורום ארגן כ30 בעלי רכב שהתלוננו, והגיעו להסדר של הפעלת השיקוף מסך בתמורה לסכום של כ1500 שח שכולל עדכון תוכנה והחלפת השקע USB באחת שכוללת צ'יפ שחתום על ידי אפל.

בנוסף, החומרה שיש לך (3Q0035819A) והחומרה שיש לי (3Q0035819B) אינם תומכים בשיקוף מסך לטענת צ'מפיון, לאחר שעשו בירור מול היצרן בגרמניה.

בנוסף, המנהל שהמחלקה הטכנית נמצא כרגע בגרמניה ועובר הדרכה בין היתר על עניין המולטימדיה.

בקיצור - אל תפתח ציפיות עדיין.

• תוכן חדש...