Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפעמים כשאני מסובב את הידית של הווליום כדי להגביר זה עושה פעולה הפוכה, כלומר מנמיך את הווליום.

הכי הרבה זה קורה עם לחצתי על לחצן mute ואחרי זה כדי להחזיר את הקול סובבתי את המתג של הווליום,

אז הווליום קצת עולה ואחרי זה יורד למרות שאני מסובב את הידית בכיוון אחד.

זה אמור להיות ככה?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי, אז כנראה אותו מכשיר כמו אצלי, MIB 2 מסך מגע 6.5״ עם יחידת פיקוד בתא כפפות?

אני ממליץ שתיגש לסוכנות ותברר על עדכון תוכנה. קיבלתי את שלי לפני 3 שבועות והם סיפרו לי שבדיוק יצא גרסא חדשה שכוללת תמיכה בעברית (בלוטוס).

פורסם

אצלי עם גולף זהה, מערכת MIB2 הווליום מתנהג בצורה תקינה. לא בדקתי לגבי מיוט, אבל ברגיל זה מתנהג תקין. אבדוק לגבי המיוט ואדווח.

ReZ0, האם יצא לך לראות שהמערכת עובדת עם הגירסא תומכת עברית? אם כן, זה חשוב. האם ניתן ללכת לשדרג במוסך, או שגם על זה ירצו כסף?

פורסם

אספתי את הרכב לפני 3 שבועות. הרכב הגיע לארץ בסוף יולי. הווליום אצלי מתנהג תקין, ללא בעיות.

המערכת תומכת עברית בתצוגת אנשי קשר ואני מאמין שגם בתצוגת שירים. לא בדקתי אם יש תמיכת תפריטים בעברית.

מה שיותר מעניין אותי זה הפעלת Mirror Link על המכשירים האלו מבלי לשדרג למערכות Discover של ה MIB2. להבנתי החומרה זהה וזה רק עניין של תוכנה.

פורסם

תחפש את הלינק של משתמש בשם stio. יש שם את המידע על המקטים התומכים. שאהיה מול מחשב אוכל להעלות קישור.

דניאל, אצלי הווליום מתנהג תקין גם אחרי לחיצה על המיוט. כנראה אצלך יש בעיה מסויימת.....

פורסם

אני שמח בשבילך. אצלי זה ה 819A שלא נתמך. אתה בר מזל. שווה לנסות להפעיל את האופציה בצמפיון, אם אתה כמובן מוכן לשאת בעלות. אני מניח שבסניף המרכזי באיקאה, הבחור שאחראי על הדיאגנוסטיקה בשם יניב, אמור לדעת מה קורה עם זה. במורשים, לדעתי אין להם מושג....במידה ותבצע, עדכן אין עובדת הפונקציה.

פורסם

אני לפחות למדתי ממך שיש גירסא שתומכת בעברית. אנסה לבדוק איתם אם ניתן לשדרג מבלי צורך לקחת משכנתא. כל הזמן ששאלתי הבטיחו שיהיה בהמשך....נראה אם עכשיו ניתן לשדרג.

פורסם

כשהגעתי לסוכנות לאסוף את הרכב אחד הסוכנים ישב איתי ברכב כחצי שעה והסביר לי איך מפעילים הכל וכו׳.

הגענו לשלב של חיבור הטלפון למערכת דרך הבלוטוס, והיא ישר אמר לי שאנשי קשר בעברית יופיעו בריבועים אבל בקרוב יצא עדכון שתומך בעברית. כשפתחנו את אנשי הקשר ראינו שהם מופיעים כמו שצריך ולא כריבועים.

אשמח לפרט את דגם התוכנה שמותקנת אצלי בשלב מאוחר יותר היום, תוכל להשוות את זה למה שמותקן אצלך ובנוסף לברר האם אתה יכול לשדרג

• תוכן חדש...