Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חבר רכש ממש לאחרונה 3008 שנת 2013 מחברת טרייד אין מובילה. הרכב שנרכש היה יד ראשונה עם 58,000 ומטופל במוסכי הרשת בלבד (כולל החלפת שרשרת ומותחני טיימינג).

אתמול, בסוף יום שני, נכנס לרכב והניע. להפתעתו כל הרכב רועד בצורה מפחידה ונדלקת נורית "CHECK ENGINE". לאחר כיבוי והתנעה הרכב התנהג רגיל. אתמול הרכב נכנס למוסך מתמחה עם סורק תקלות מקורי על מנת לאבחן את התקלה. לדברי המוסך, התקלה הינה במשאבת לחץ דלק גבוה. בגלל שהתקלה חלפה, אופסו התקלות והחבר התבקש לעקוב ולראות אם יש שינויים נוספים.

היום, שוב בסיום יום העבודה, חבר החבר לרכבו והניע ושוב התקלה חזרה. רעידות שמלובות בנורית "check engine".

הרכב סיים אחריות לפני כמה חודשים בודדים וכבר נכנס להוצאות על תיקונים.

האם משאבת לחץ דלק גבוה נוטה לשבוק חיים לאחר 58,000 ק"מ בלבד?

אשמח לעזרה,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

אחת המחלות של המנוע ה״מהולל״ הזה. אם הרכב טופל כל חייו במוסך מורשה יבואן, אז מומלץ לסור למוסך יבואן - סביר להניח שיחליפו לו ע״ח היצרן.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הייתי גורר את הרכב (בשום אופן לא נוסע איתו) למוסך המרכזי של לובינסקי, ומבקש מהם איבחון + לקיחת אחריות כלשהי.

גם אם הייתי גר בקצרין או באילת הייתי משקיע בגרירה הזו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נסיעה במצב כזה יכולה לגרום נזק נוסף למנוע? אחרי דקה או שתיים הכל נעלם חוץ מהנורית שדולקת.

הרכב סיים אחריות בסוף חודש יוני השנה.

אלעד

פורסם

לא יודע, ולא רוצה לדעת אם נסיעה עם מערכת תקולה יכולה לגרום נזק.

לא הייתי לוקח סיכון להגדלת הנזק בטח במצב שאני רוצה אחריות שמתבססת על הרבה 'רצון טוב'.

סוף יוני היה בדיוק לפני חודש ו 23 ימים. קחו את הרכב למרכזי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אתה צודק, אבל אם צריך ללכת להפוך שולחן של מישהו, שזה יהיה במקום. שכל המנהלים הרלוונטיים יהיו במקום זמינים.

גם אם אני אשב ואשתה קפה בצד ולא אדע, שמנהל העבודה יוכל לקרוא לאחד הבכירים של השירות / תיקונים מה שלא יהיה, והוא ירד אליו באותו הרגע, הם ידסקסו ויבואו עם פתרון, ושזה לא יהיה טלפוני, עם "תשאיר את האוטו ונודיע לך עד סוף השבוע הבא" או "תשמע, יש בעיה, פנינו למנהל השירות ואנחנו מחכים לתשובה".

ככה הייתי נוהג אם היה מדובר ברכב שלי.

לשעבר:

פורסם

מחר בעל הרכב ינסה להביא אותו למוסך. המלצתי היא גם למרכזי בדיוק בגלל מה שדיסקו רשם.

נקווה שתהיה תשובה עם אופן חיובי. שאפשר יהיה לומר שלמרות שהרכב לא אמין - היבואן לוקח אחריות ודואג ללקוחות שלו.

אלעד

פורסם

לא הייתי במוסך כדי לראות, אך היו מספר תקלות והבחור שבדק אמר שהן קשורות למשאבת דלק לחץ גבוה.

אלעד

פורסם

אכן תקלה ידועה.

לזכות לובינסקי יאמר כי בתקופה האחרונה מחיר המשאבה נחתך באופן דרסטי. במקור היא עלתה כ-4000 ש"ח וכיום היא מתומחרת באזור 1600 ש"ח בלבד (לפני מע"מ לפני הנחה).

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

משאבה מתומחרת 2100 כולל מעמ

אלעד

פורסם
כיום היא מתומחרת באזור 1600 ש"ח בלבד (לפני מע"מ לפני הנחה).

משאבה מתומחרת 2100 כולל מעמ

אלעד

כמעט אותו דבר, פער של 200 ש"ח שבטח נובע מהבדלי תמחור מול לקוח (סתם ככניסה למחסן "תן לי משאבה" או כחלק מטיפול גדול יותר שעובר הרכב).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...