Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחרונה התקנתי מסך led 32 בחדר השינה, אותו חיברתי לממיר של הוט, ולמחשב נייח עם כרטיס מסך gtx 650 ti (חיבור hdmi).

כשאני צופה בממיר של הוט, הכל טוב ויפה, רואים טוב והתמונה נקיה, אך כשאני צופה במחשב ישנה בעיה מוזרה, כאשר המזגן בחדר נכנס או יוצא מהשהיה, ישנה הפרעה באות מהמחשב למשך כמה שניות.

שאלתי היא, כיצד אני יכול למנוע את הרעשים המעצבנים הללו? או, כיצד אני יכול לגרום לכך שלא ישפיעו על המחשב?

נ.ב, המחשב היה מחובר לפני כן למסך מחשב רגיל, עם אותו כרטיס מסך בחיבור dvi.

תודה מראש

זיו

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אולי ירייה באפילה

הכבל HD באיכות גבוהה? אולי להביא כבל באיכות טיפה יותר טובה ומסוכך יפתור את הבעיה

שבת שלום בוקי

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם

גם אצלי זה קורה עם מסך 40 של סמסונג.

כל פעם שהמדחס נכנס לפעולה יש ניתוק רגעי כזה, זה גם משפיע לי על המגבר ועושה לי בלאגנים לפעמים.

לפעמים כשאני מדליק\מכבה את האור זה גם משגע את הטלויזיה.

אני פשוט חושב שיש עומס על הכבל חשמל כי הכל מחובר עליו. אנחנו מתכננים להעביר את המזגן לפאזה משלו ואולי זה יפתור את הבעיה.

אבל זה באמת קורה רק כשהטלויזיה מחוברת למחשב.

They are trying to ban me...

פורסם
לכבל חשמל של המחשב/טלויזיה יש 3 פינים?

למחשב יש 3, לטלויזיה יש 2.

אתה חושב שזאת בעיה של הארקה?

פורסם

לא.

המזגן מרעיש בטווח רחב של הספקטרום, הכבל שלך משמש כאנטנה לרעש הזה ומצמד אותו אל האות הדיגיטלי מה שגורם להפרעות.

1. קנה כבל מסוכך.

2. באופן כללי הכבל צריך להיות קצר ככל האפשר, אבל גם כבל ארוך יותר יכול לפתור את הבעיה (למעשה אתה מאריך או מקצר את האנטנה).

3. נסה להעביר את הכבל ממקום אחר.

4 תלמד לחיות עם זה.

פורסם

לעניות דעתי, בעיה ברשת החשמל בבית. מאמין שנוצרת קפיצת מתח כאשר מזגן נכנס/ יוצא מהשהייה.

יתכן שזאת גם בעיה שמקורה בספק הכוח של המחשב (במיוחד אם זה ספק כוח פשוט של פירמה "עממית").

(יתכן שילוב של 2 הגורמים).

פורסם

לא הבנתי איך הספק של המחשב קשור?

אם זאת הייתה הבעיה סביר להניח שתהיה הפרעה גם בשאר המסכים שמחוברים למחשב ולא רק בטלויזיה.

פורסם

אצלי מדובר בספק 500w של חברת קוגאר, שנחשב לספק טוב עד כמה שאני יודע.

הבעיה שלי היא בלמצוא כבל איכותי, מכיוון שבכרטיס המסך ישנו חיבור mini hdmi ולא hdmi "רגיל"

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

גם אצלי זה היה. גילית שסידור מחדש של הכבלים פתר את הבעיה. שים לב שהכבלים של החשמל לא מלופפים אחד עם השני ורחוקים מאלה של הדאטה.

• תוכן חדש...