Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לא מזמן נחשפתי לפורום הנפלא הזה , כל הידע של האנשים פה (חכמת המונים) תורם הרבה ,

קניתי לפני פחות מחודש איווק 2012 (יד שניה) , עשתה 55 אלף קילומטר ,

לקחתי אותה לבדיקה (שעברה תקינה , מעבר למפלס שמן נמוך וכמה דינגים וקילופי צבע , לא היו דברים משמעותיים ).

כולי מבסוט , היה טיפול שהרכב היה צריך לעבור ולקחתי אותו (מוסך מורשה) , הטיפול היה יקר (6000 ש"ח) וכלל בתוכו החלפת פלאגים , ברקסים וכדומה , מסנני אבקנים ועוד ..אמרו לי שראו MISFIRE , אבל סבירות גבוהה שהפלאגים טיפלו בתופעה.

שבוע אחרי , מנורה כתומה (Check engine) , פחות מבסוט ,

מגיע למוסך - המוסך אומר שיבדוק (שוב אותו מוסך) , הבינו ששוב יש Misfire - אבל עדיין לא יודעים אם מדובר על Injector או בעיה באחת הבוכנות , צריך לפתוח מנוע..

אנחנו עכשיו קרוב לשבוע אחרי - אלה הממצאים עד כה :

- שסתומי יניקה (3 שרופים).

- Injector אחד לא תקין.

- בוכנה אחת סדוקה (זו שמחוברת לאותו Injector ).

כל הדרך המוסך הציע להחליף את הבוכנה ואת שאר הדברים , והטיפול התחיל להתקרב לאיזור ה15... (רכב שנקנה לפני חודש ועשה 55 אלף) ,

הפעלתי את הביטוח של חברת הבדיקות , היום הגיע שמאי ולקח את החלקים לבדיקה , במקביל כרגע המוסך מתעקש שלא לתקן את הבעיה כי אין הוראת יצרן להחלפת בוכנה , אלא רק לבלוק מנוע או למנוע חדש (אופציות של קרוב ל50 אש"ח ו75 אש"ח) .

לאורך כל הדרך אני מבין שמישהו טעה / עשה פאשלה , אני לא מקבל את זה שרכב חדש אמור לשפוך מנוע (אלא אם עשו לו מודפיקציות , ולפי המוסך לא עשו לו מה עוד שטופל כל הזמן במרכזי).

כרגע - מחכה לתשובות מחברת הביטוח של המכון ומנסה לבדוק גם מול לנד רובר העולמית האם ניתן לעשות משהו ,

מצרף את בדיקת הקומפרסיה של הרכב , אוכל להעלות גם את שאר הבדיקות (אם רלוונטי) לאחר שאצנזר אותן , אם מישהו מבין - אשמח שתעלו את חוות הדעת.

תודה

483603a4-e959-41f1-ac87-f157279a755e.jpg

פורסם

כיוון שמדובר ברכב לא מאוד שכיח ובתקלה משמעותית שהתגלתה זמן קצר לאחר הקניה, אני במקומך פונה לעו"ד ומתיעץ איתו לפני כל צעד נוסף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קיבלתי , יש בזה הגיון - ואבצע זאת במקביל , אני אחכה למה שהשמאי מצד מכון הבדיקה יגיד , מכיוון שהם שלחו כבר שמאי לא רציתי להתחיל תהליך עורך דין שהיה גורם לאנטיגוניזם (שכבר גם ככה קיים מצד הבודקים).

פורסם

אני ממליץ בחום שתשב ותרשום בפרוטרוט על דף את כל המאורעות עד לרגע זה. סיכוי טוב שהעניין לא יגמר בלחיצת יד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שים לב שהמכון בדיקה מתחייב לבדיקה זמן מסויים מרגע שעשית את הבדיקה או עד קמ מסויים, אם לא עלו על הבעיה זאת אשמתם.

• תוכן חדש...