Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסים לדלתות לשברולט מאליבו החדשה

שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

השבוע התחדשתי בשברולט מאליבו הצורה החדשה,לצערי בבירור מול הסוכנות שממנה רכשתי את הרכב אין להם בתוספות פסים לדלתות,לכן חשוב לי מאוד לקנות את הפסים בהקדם על מנת למנוע נזקים לדלתות .

אני גר באיזור המרכז,אם משהו מכיר או יודע אשמח לבדוק זאת.

תודה רבה

רועי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי לא יעזור בכל המקרים, אולי נגד פתיחת דלתות.

אם תרצה הגנה טובה, רק ציפוי רק שזה יקר מאוד, אבל לדעתי רכב יקר שווה להשקיע!

ומזל טוב על הרכב. :)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על הברכות אור,אכן שמעתי לעצתך ונסעתי לחולון על מנת לברר על ציפוי לרכב.הציפוי נשמע מעניין אך ישנם שני חסרונות לדעתי.אחד זה לא ייתן הגנה לדלת מפני נקישות או כיפופי פח שפסי ההגנה יכולים למנוע זאת ודבר שני שהציפוי נורא נורא יקר ויכול להגיע בקלות לסכום של חמשה אפסים וצפונה מכך.

לכן נראה לי לחפש פסי הגנה לדלתות כפי שהיה ברכב הקודם שלי.

אז אם משהו. בכל זאת יודע איפה ניתן לרכוש פסי הגנה אשמח מאוד לעדכון.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שקצת הגזמת עם ה-"חמישה אפסים"

לא ממש לא הגזמתי,המחירים מטורפים פה .לכן בוא ונעשה חשבון יחד :עלות חומר לא כולל מע״מ ולא כולל עבודה 700 ש״ח למטר,צד אחד של האוטו כמעט חמישה מטרים,לכן שני הצדדים כמעט 10 מטרים לפני פגושים כבר הגענו לכמעט 7000 ושוב לפני פגושים לפני עבודה ולפני מע״מ .

לכן אני עדיין מתלבט האם בכל זאת לעשות את הציפוי למרות העלות המטורפת .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה המוצר היחיד שישמור עלייך מפני שריטות/ שפשופים.

אם זה שווה לך?

על זה רק אתה תוכל לענות, הכיס הוא שלך.

תקח בחשבון שאתה אוטם את הצבע שמתחת, אז רצוי לדאוג שהלכה תהיה במצב ראוי.

יש תמונה של אחד החברים פה שרכבו נפגע מעט אחרי הקניה, ולמזלו זמן לא רב לפני כן, הוא ביצע עטיפה לחלק שנפגע.

היריעה שמרה על החלק כמו חדש.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...