Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיאט איביזה 1.2 TSI שנת 2012.

במהירויות נמוכות, בעיקר בפקקים, יש תחושה של קפיצות מהגיר.

הרכב מקבל סוג של "קיק" קטן.

מדובר במהירויות נמוכות בלבד, לרוב במעבר בין הילוכים ראשון לשני, ולרוב בפקקים.

יכול להיות שקשור לכך שהגיר עדיין קר?

או שזאת בעיה אחרת?

ושאלה נוספת, איפה מומלץ לתקן ריפוד של מושב נהג באיזור המרכז? מדובר בתפר שנפרם.

תודה לכולם.

פורסם

יש לי תופעה דומה באיביזה 2015 (אותו גיר ומנוע), במעבר בין ראשון לשני כשאני לוחץ בצורה "הססנית" על הגז כלומר לא בצורה איטית ורציפה הגיר כאילו זורק קלאץ' (מתבלבל) עם הזמן למדתי איך לעשות שזה לא יקרה צריך ללחוץ על הגז בצורה רציפה והדרגתית

במקרה שלך זה משהו שפתאום התחיל או שתמיד היה (אצלי זה היה תמיד ובנסיעה על רכב דומה זה גם מתנהג ככה)?

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

היה מאז שקניתי את הרכב.

לאחר נסיעות ארוכות, שהרכב עצמו מתחמם, התופעה הזאת מתפוגגת כמעט לחלוטין.

נאמר לי שזה קשור גם לגיר עצמו ולמבנה שלו, ולא בהכרח מקור לבעיה חמורה יותר בגיר.

אנסה לשים לב יותר לעומק אם אכן מדובר בלחיצה "הססנית" על הדוושה.

פורסם

אצלי דווקא נהפוכהוא,

יוצא לי לבקר בפקקים לא מעט עם הרכב - ודווקא בעמידה ממושכת בפקק שהרכב חם הסיכויים לזה גבוהים יותר וזה קפיצה בין שני לשלישי בלחיצה מהוססת,

לא מזמן עקב תאונה קיבלתי כרכב זמני סקודה רומסטר עם אותו מנוע והגיר ואני פוגש את אותה התופעה בפקקים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• ספונסר פורום
פורסם

הפחדות מיותרת, לא בטוח שיש תקלה כלל, גם ברכב של אישתי, אוקטביה 1.8tsi עם 600 ק"מ על השעון יש מעין ויברציה בין ראשון שני, כך הגיר הזה מתנהג.

והיום החלפת מצמדים לא יקרה מאוד.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

כן, אלו המחירים, לשלם 3000 שקל פעם ב100 אלף קילומטר סה בהחלט לא רציני, בטח לא סיבה למכור רכב.

בדיוק כמו ברכב ידני, המצמד נשחק וזקוק להחלפה .

פורסם

שלום,

אפשר לקבל עצות איך לשמור על המצמדים ועל הגיר?

בינתיים קראתי שבנסיעה איטית או בפקק רצוי להעביר את הגיר להילוך ראשון כדי למנוע העברות מיותרות.

פורסם

אני ראיתי, כאלה שהזניחו ונהרס גלגל תנופה .

וכאלה שנוסעים בכביש 6 , 150 אלף על אותם מצמדים... רק המח גיר קרס.

• תוכן חדש...