Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ראיתי, כאלה שהזניחו ונהרס גלגל תנופה .

וכאלה שנוסעים בכביש 6 , 150 אלף על אותם מצמדים... רק המח גיר קרס.

זה גם הסיבה שבאמריקה ובאירופה dsg מחזיק יותר זמן מאשר בארץ. כשנוסעים בכביש מהיר הגיר נמצא בהילוך 7 הרבה קילומטרים לעומת זאות בפקקים ובערים הגיר כול הזמן מחליף הילוכים וכנראה זה מה שמקצר את האורך חיים

פורסם (נערך)

טוב, הרכב גם צריך לשרת אותך ביומיום... אתה לא צריך להתאים את עצמך לרכב .

אם החלטת לקנות כזה רכב, ואתה מודע לחסרונות - תהנה.

אני אישית לא אוהב את הרעיון הזה של לפרק מכלולים ולהחליף, מצד שני...

אוקטביה 1.8 נוסעת כל כך טוב, ומשרתת משפחה כל כך יפה שהייתי לוקח את הסיכון.

בשביל אוקטביה 1.2 בטח ובטח שלא .

1.4 150 כ"ס גם שווה את הסיכון, יש לי לקוחות שנתקעו, הוחלף מח גיר, מנוע, ומה לא.... ועדיין נלחמים להזמין שוב סקודה.

אגב , היבואן שם ליסינג בעדיפות אחרונה משמע יש להם בטח איזה פוקוס ישנה בתור חליפי לכמה שבועות .

ועדיין... מזמינים ונהנים.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

הפחדתם את פותש לגמריי אני עם האיביזה כבר שנה שניה ו18k והתופעה הייתיה לי מהיום הראשון.. ברכב 2013 זהה שהיה אצלי בליסינג תקופה מסויימת גם הייתה התופעה והרכב עבר 65k ללא החלפת מצמדים

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

1. מכוני גירים מחליפים היום ערכות מצמדים בעלות נמוכה מעלות הצ׳מפיון.

2. המצמדים נשלטים על ידי דוושת הבלם. בפקקי תנועה צריך להימנע מגלישה/זחילה, כמו עם גיר פלנטרי. או לעזוב את דוושת הבלם לגמרי, או ללחוץ חזק, לא להחזיק חצי בלם! התנהגות כזו גורמת להחלקת המצמדים בדיוק כמו בגיר ידני, בלאי מהיר ואם עושים את זה בעליה אזי גם להתחממות יתר וכתוצאה מכך להופעת נקודות הקשייה ובהמשך לרעידות.

3. בפקקים מוצע לנעול את הגיר בהילוך ראשון למניעת נדידת הילוכים ובלאי נוסף למצמדים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...