Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

pipinoadar, לא נתקלתי בתופעה כזאת בשום סל"ד. הגיר מעולם לא העביר אצלי להילוך הבא לפי דעת עצמו. הגיר רק מוריד לבד את ההילוכים כאשר מגעים ל1000סל"ד. אצלי DSG6.

באיזה גיר ועל איזה רכב יש לך את התופעה? באיזה סל"ד אתה נמצא כשזה קורה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה שולט יותר טוב עם DSG.

ה-רבה יותר מהיר. הרבה, הרבה יותר מהיר.

אני מעדיף ידני, חזרתי עכשיו לידני, כיף לי עם ידני כמו חזיר בחרא... אבל מבחינת ביצועים, אני יותר איטי משמעותי, בכל הקשור לתפעול הגיר.

לפעמים קיימים טיעונים שניתן להבין מהם שחיים במסלול ועל מדידה תמידית של זמנים.

בחיים שאני מכיר, ביצועים כבר לא ממש חסר.

גיר ידני טוב נותן הרגשת מעורבות והשפעה, פידבק אישי, תחושה של איכות מכניקה - כל מה שהקידמה מוחקת בהתמדה.

ב 99% מהנסיעות שלי עוד 100 כ"ס לא יעשו אותי מהיר יותר. גם לא גיר אולטרא מהיר.

אמנם אני מוכן לשלם לא מעט בשביל ה 1% אבל גיר ידני עושה לי את זה גם ביתר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
pipinoadar, לא נתקלתי בתופעה כזאת בשום סל"ד. הגיר מעולם לא העביר אצלי להילוך הבא לפי דעת עצמו. הגיר רק מוריד לבד את ההילוכים כאשר מגעים ל1000סל"ד. אצלי DSG6.

באיזה גיר ועל איזה רכב יש לך את התופעה? באיזה סל"ד אתה נמצא כשזה קורה?

DSG7 (אוקטביה,כיום)

פוקוס 2012 רובוטית (לפניה)

קיה פורטה 2010 (לפניה)

מגאן (AL4) (לפניה)

לדעתי אתה לא מכיר את התופעה כי לא הגעת לקצה סקאלת הסל״ד ונשארת שם למשך מספר שניות במצב ידני.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא עברתי 4000 סלד, אצלי דיזל וזה סלד של שיא הספק. גם ככה אין טעם למשוך יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפעמים קיימים טיעונים שניתן להבין מהם שחיים במסלול ועל מדידה תמידית של זמנים.

לא קשור למיקסום ביצועים.

קשור ליכולת לנהוג באופן נוח, ולמהירות בה אתה יכול להתאים את ההילוך לתנועה.

לנהוג על DSG במצב D, עם יכולת לשנות הילוכים במהירות מההגה, תוך שמירה על נסיעה חלקה (גז ביניים), היא ללא תחרות. זה קל, זה מהיר וזה יעיל. אין תחרות.

אני גם מעדיף לנהוג בידני, אבל אי אפשר יותר להגיד שיש לו יתרונות מעשיים, להוציא החוויה הפנימית של הנהג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...