Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם ברשותי רכב מסוג פורד פוקוס 2008 עם מערכת מולטימדיה לא מקורית ברכב

יש לי בעיה כמו שרשום בכותרת שאין לי קליטה טובה של רדיו

הבנתי מדיונים קודמים פה שזה יכול להיות בגלל הפרעות של מצלמת דרך שקיימת אצלי ברכב ונכון לרגע זה ניתקתי את המצלמה לצורך בדיקה ואין שינוי שאני מרגיש ברגע זה בכל מיקרה היא מנותקת ואני יעקוב אחרי זה ביומים הקרובים אז לפחות בינתיים אני פוסל את זה שזה מהמצלמה

בדיונים אחרים ראיתי את האפשרות שאולי צריך מגבר של קליטה לרדיו ואשמח לשמוע מה לבדוק ומה לעשות בשביל לסדר את הרדיו אחת ולתמיד ?

כמה דברים שאני חושב שחשוב להגיד לא יודע עם כולם קשורים

1. את המצלמה שלי ברכב חיברתי לחשמל של הרדיו (עם אני זוכר נכון למינוס ולאחרי סוויס )

2. האנטנה ברכב היא מקראית אבל די בלויה והיה תקופה שהחלפתי לאנטנה אחרת וזה היה יותר גרוע

מצורף תמונות של המערכת שאצלי ברכב ושל האנטנה שמותקנת ברגע זה ושל האנטנה שהייתה בעבר

20160430_114236.jpg20160430_114310.jpg20160430_114546.jpg

פורסם

אף אחד לא יודע

אולי נשאל את זה אחרת טיפה

איזה דברים יכולים לצור בעיה של קליטה רדיו לא טובה

ואיזה דברים יכולים מצד שני לשפר את הקליטה ??

פורסם

האם בעיות הקליטה מופיעות גם במונו? ממה שנראה האנטנה לא מקורית או לפחות לא יושבת טוב, הייתי בודק גם את הצד שנכנס לתוך המערכת אם הוא תקין ומהודק היטב

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היי

אני בהחלט יתקין

מגבר לאנטנה

אני רק אוהב לעשות את הדברים האלו לבד ולא לרוץ לחשמלאי רכב ואשמח לקבל קישור לקניית מגבר לאנטנה ואשמח להסבר קטן איך מתקינים אותו

בנוסף האנטנה מקורית ב100% אבל הגומי שלה קצת יבש בגלל השניים והשמש ואגב גם אנטנה שהחלפתי בעבר שהיא הייתה לא מקורית היה יותר גרוע אפילו

לגבי הצד שנכנס לתוך המערכת אני בהחלט יבדוק את זה

פורסם

מעולה תודה

מה אתם אומרים על זה

http://www.ebay.com/itm/Car-Radio-Stereo-DVD-player-FM-AM-TV-Signal-Amp-Amplifier-Booster-ANT-Antenna-aj-/191575510483?hash=item2c9aca4dd3:g:wOgAAOSwstxVTIQE&vxp=mtr

זה אומנם שונה טיפה מהקישור של george אבל יש לי ברכב אפשרות של TV ואף פעם זה לא עבד לי ועכשיו אני מבין למה

העם יש צורך בכלל ב TV (מה זה הפונקציה הזו בכלל )

ועוד שאלה אני מבין שאני מחבר את המגברים או

לאחרי סוויס או ללאחרי סוויס + מינוס ( תלוי בסוג המגבר )

השאלה שלי עם זה יהיה בסדר מבחינת חשמל ברכב שהיה מחובר לחוטים של הרדיו גם מגבר וגם מצלמת דרך או שממומלץ לעשות את החיבור בצורה שונה

פורסם (נערך)

נגיד מה שבקישור שלי לעומת הקישור שלך

אני רועה שאצלך יש חוט אחד (כחול)

ואצלי יש 2 (אדום ושחור )

אולי נשאל את השאלות אחרת טיפה

1 .כדי להתקין את זה אני מחבר את זה לאחרי סוויס ?

2 .יש איזה בעיה טכנית לבצע בחוטים של החשמל של הרדיו חיבור גם של מצלמת דרך וגם של מגבר ?

3. אשמח לדעת קצת יותר פרטים עם משהו פה יודע על החיבור של TV ?

עריכה אחרונה על ידי alondon
  • תוכן חדש...