Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן מסיע ילדים בתא המטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין שלי מתגוררים הרבה חרדים ולפני זמן מה מצאתי בלוח המודעות פרסומת מסוחר לאיביזה flow עם "אפשרות להתקנת ספסל נוסף בתא המטען".

לצערי שכן אחד אכן קנה את הרכב לפני מספר חודשים כאשר כל החלונות האחוריים מושחרים ואי אפשר לראות דבר.

היום ראיתי כיצד 3 מילדיו אכן נכנסים לתא המטען יחד עם הציוד. לא יודע אם יש שם ספסל אבל זה ממש לא משנה, מדובר באיזור הקריסה של הרכב. סה"כ הוא מסיע ברכב 6 ילדים.

אני לא יודע מה לעשות, משטרה לא יציבו מארב עד שיתפסו אותו מכניס את הילדים בפועל.

אני רואה גם הרבה אחרים בדרכים שעושים את זה והדבר מוציא אותי מדעתי. אבל כאן אני יודע מי זה וזה הופך אותי לאחראי במידה כלשהי.

אם זה היה תלוי בי הייתי שולל לנהגים האלה את הרישיון ומזמן להם שיחה עם שירותי הרווחה.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה ששמעתי קיימת חברה שמשווקת את הרכב הזה עם ספסל אחורי כמו שתיארת לציבור החרדי. מעבר לזה מסכים איתך שזה חוסר אחריות.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

לא נורא, בעזרת השם לא יקרה להם כלום.

צריך לקחת לו את הרשיון לגדל ילדים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא חוקי? צלם אותו בווידאו ולך עם זה למשטרה.

זה חוקי? כל מה שאתה יכול לעשות זה לדבר איתו ולנסות להסביר לו שזה מסוכן.

מעבר לזה אין הרבה מה לעשות, חוץ מלקנות לו במתנה רכב 7 מקומות בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואז הוא יסיע שם 9 ילדים בעזרת השם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם מבחינת השכן יש מי ששומר עליו, אבל יש גם "ואהבת לרעך כמוך". לכן כאדם שאוהב את רעהו, כדאי שפותח הת'רד ידבר עם השכן שלו על הסכנה שבלהסיע ילדים בבגאז' לפני שמוותרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניסית לפחות להתקשר למשטרה, לשאול אם הם יכולים לעשות משהו לגביו ?

אולי אם ממש אתה רוצה לעשות משהו בנידון - שאתה רואה אותו יוצא תיסע אחריו ותדווח למשטרה על המיקום של הרכב !?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תדווח על זה במידי ותצלם בווידאו .

וואו אני לא רוצה לדעת מה קורה להם בשעת תאונה .!

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
תעזוב את השכן וילדיו במנוחה . יש מי ששומר עליו . הוא לא צריך אותך.רק שאותו אחד לא שומר עליי ממנו ודומיו

בארצנו אין רשיון להורות .עם כל הצער שבדבר

תגובות בכחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בונ'א, יש פה תגובות.... תהיו בריאים.

זה שהוא בעזרת השם יהיה בסדר ויש מי ששומר עליו אומר שהילדים שלו אשמים במשהו וזה בסדר שהם ימעכו במקרה של תאונה? הוא באמת יהיה בסדר בעזרת השם כי בעזרת השם יכנסו בו רק מאחורה ובנס רק יתפס לו הצוואר כי יש אלוהים למעלה. הילדים שלו, שלא עשו כלו לאף אחד ועדיין אין להם מספיק מוח כדי להחליט אם מה שאבאוש עושה זה טוב או לא, הם אלה שיאכלו את השמשה האחורית.

תתקשר למשטרה ותשאל אם יש מה לעשות אם זה. אם יגידו לך שלא, קח לפטופ תוריד אליו מלא סרטונים של תאונות ולך לשכן הזה להראות לו מה יקרה לילדים שלו. לא כשהוא ממהר לצאת עם הילדים, אלא בערב, בבית כשיש לו כמה דקות. אם גם זה לא יעזור, שירותי הרווחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

כתבתי כבר: אין בארץ רשיון להורות . אני בטוח שלא רק ברכב ההתנהגות עם הילדים כזו. אין פה סכנה לציבור הכללי. אין פה עבירה פלילית . לכל היותר עבירת תעבורה . מי פה עובר את המהירות המותרת או מסמס בטלפון והולך לדווח למשטרה !? (וביננו זה הרבה יותר בעייתי מהסעה בתא מטען). עזוב את השכן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

למה לא ללכת על הפתרון הפשוט ביותר ופשוט ללכת לדבר איתו על העניין? תסביר לו את הסכנה הכרוכה במה שהוא עושה ותנסה להפיל לי אסימון.

יקשיב לך? שיחקת אותה.

לא יקשיב לך? את שלך עשית, אם הוא מספיק מטומטם כדי להמשיך להסיע אותם שם זה כבר בעיה שלו.

פורסם

ואם ירצה הגורל וחס וחלילה תהיה תאונה והילדים יפגעו? אני הייתי מרגיש רע עם זה שלא עשיתי הכל כדי למנוע אותה.

דבר איתו ובמידה והוא לא משתף פעולה, תצלם ותשלח למשטרה.

ולמי שתהה- האיביזה מורשית להסיע עד 5 נוסעים כולל הנהג. מי שמתקין ספסל נוסף הוא פשוט עבריין!

• תוכן חדש...