Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בבוקר תערוך יבואנית אופל לישראל מסיבת עיתונאים לרגל תחילת שיווק המשפחתית הקומפקטית שלה - האסטרה החדשה.

אנחנו נהייה שם וכרגיל מזמינים אתכם הגולשים להעלות כאן שאלות ותובנות בנוגע למכונית אותן נוכל להעלות במהלך האירוע ולדווח לכם בחזרה.

מערכת קארספורום

1.jpg2.jpg3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם יש צפי לשיווק גרסאות הקורסה עם מנועי טורבו מעניינים יותר.

או אפילו קורסה מוזלת מול איביזה ו-208.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש כבר מחירים (צפוי ולא ממש מפתיע).

132 להצ'בק, 133 לסטיישן, 135 להצ'בק מאובזרת יותר.

כרגע אלה המחירים ל-1.4 טורבו 150 כ"ס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

משהו יודע מה עולה בגורלו של הברלינה האם יש צפי לעדכון שלה או שבכלל מדובר על סדאן חדשה של אופל?

באופן אישי אני חייב להגיד שמאז שנהגתי באסטרה של המורה נהיגה שלי התאהבתי במותג הזה.

פורסם

פספוס גדול של אופל שבדור הקודם לא ייבאו ולא היו מוכנים לייבא את הOPC. בכל אופן, הנוכחית נראה לי טרם הוצגה בעולם בכלל.

פורסם

האם הרכב יגיע עם המערכת שבתמונה או עם איזה ANDROID כשל מקומי? האם הגיר עדיין מטלטל? וכל היתר כצפוי: ביצועים וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...