Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו-קלאסיק, 1997, גיל רגיל, בנזין 1600 סמ"ק.

הבוקר, חניתי, הרמתי ארמברקס, הגיר היה בניוטרל, והרכב עדיין מונע על טורי סרק,

רציתי לצאת מהאוטו וכיוון שהייתי בעליה מן הדין לשים על הילוך ראשון.

שכחתי לכבות את האוטו, שמתי על ראשון (וארמברקס למעלה) ועזבתי את הקלאצ', ואז שמעתי חריכה כזו (כמו מסור חשמלי או דיסק חיתוך) ומיד כיביתי את האוטו.

ומעכשיו ואילך, הרכב מתניע יפה על טורי סרק, ולא נכנס לשום הילוך, יותר נכון כשאני מכניס להילוך ומרים את הקלאצ' ונותן גז אני שומע את החריכה הזו והרכב לא נוסע, בדקתי זאת בהילוך ראשון, בשני, וברברס.

מישהו יודע מה התקלה?

וכן כמה עולה לתקנה?

תודה,

יובל.

פורסם

כשאתה מכניס הילוך ונותן גז, הספידומטר עולה?

אם הוא עולה - סימן די וודאי לציריה שנשברה או יצאה מהמקום.

פורסם

כשהרכב מונע, נכנס הילוך אך כשאני מרים את הקלאצ' ונותן גז , האוטו לא זז, ואני שומע רעשים של חריכות כאלו.

מישהו אמר לי שקלאצ' נהרס.

מה דעתכם?

פורסם

שלום שוב,

רציתי לשאול, האם כדאי לתקן את זה?

והאם כל מוסך יכול לאבחן את הבעיה בקלות ולא לומר לי שצריך להחליף חצי רכב ?

אני גר בנתניה.

תודה רבה,

יובל

פורסם

לי היה את הבעיה שאתה מתאר אבל בסיווק אוטומט 99 איך שהכנסתי הילוך הרכב לא זז והיה רעש של חריכה בבוף זה היה פעמון של הציריה עלה לי עם עבודה 400 שח

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...