Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו במשל שבכותרת כך אני מרגיש עם חלקים חליפיים במאזדה 3 2005 שלי

1) לפני שלוש שנים לא עברתי טסט על משולשי הגה. הורכבו "חליפיים טובים". לאחר שנתיים וחצי שוב נאלצתי להחליף . לזכות המוסך יאמר שקבלתי הנחה גדולה.

2) לאחר 75000 ק"מ בערך הגיע זמנם של הבלמים. הוחלפו רפידות קדמיות . לצערי לא שאלתי מי היצרן מתוך אמון יתר במוסך.

לאחר זמן קצר הרגשתי רעידות בבלימה במהירות גבוהה ושריקות במהירות נמוכה

מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לעזוב את את המוסך וללכת למישהו אחר . הוא טען שהצלחות הקדמיות דורשות החלפה וגם כאן "חליפיות טובות" והשריקות נובעות מרפידות לא מקוריות.

עדיין יש שריקות במהירות נמוכה ולפעמים עדיין יש רעידות במהירות גבוהה

אז שלמתי כסף , רצתי למוסך כמה פעמים ולא מרוצה מהעבודה

פורסם
דוגמאות מנסיוני שיש חלקים חליפיים לא מספיק טובים והזול יוצא יקר

מסכים איתך תמיד עדיף מקורי אבל למי שאין כסף גם חליפי זה טוב אני החלפתי רפידות קידמיות באקורד שלי בעלות של 80 שח במקום 400 למקורי יש שריקות קטנות אבל מה זה מעניין אותי עוד שנה נחליף שוב מצידי שכל פעם אני ילחץ על הברקס שהיה רעש של צעקה בכל השכונה ממש לא משנה לי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

זו הטעות שלך.. מעבר ל "צעקה הגדולה" יש גם הפרש עצום במרחקי הבלימה, דעיכה וכו' בין חליפי למקורי.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

מי שלא מבין בבחירת חלקים חליפיים,

שיתקין רק מקורי.

חברה מסוימת יכולה לייצר חלקים חליפיים מעולים אבל גם לייצר זבל.

ליצרני החלפים יש מפעלים ושותפויות ייצור בכל העולם ומשווקים איכויות שונות

לאזורים שונים בעולם.

לדוגמא חברת FEBI. שמשרדיה בגרמניה ומייצרת חלק מהקטלוג שלה בגרמניה לשוק הגרמני

באיכות טובה מאוד, קונה גם ממפעלים סינים שאמורים לייצר לפי הסטנדרטים שהם מציבים להם.

מהניסיון שלי זה זבל רציני.

ל- MALO האיטלקית יש גם מפעל בהודו.

עם חברת DELPHI יש לי ניסיון מצוין ואף חלק לא אכזב אותי

כנ"ל MOOG ו- TRW.

LEMFORDER התחילו לייצר גם סחורה בינונית ועדיף לקנות מסטוקים ישנים.

חליפיים טובים אינם זולים אך מחירם הוגן וזול יותר מהמקוריים.

• תוכן חדש...