Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדוגמא לא טובה, כיוון שמעבר לכשל הספציפי במנוע הזה, כל טווח המנועים הזה סבל מבעיה כזו או אחרת, בנוסף לגיר הידוע לשמצה. ההתייחסות שלהם לכשל ביזיונית, ולאור כל זה, חובת ההוכחה עליהם. אם אמינות היא פרמטר חשוב, בסבירות גבוהה מאוד ה 1.4 הוא מנוע עדיף.

אני לא מבין מה אתה רוצה ?

הבחור שאל על TSI ידני, מה קשור עכשיו הגיר הבעייתי , שמאז 2014 אף אחד כבר לא מתלונן עליו כי הגיר החדש תוקן ...

מה רע לך כל כך עם מכוניות של הקונצרן ? (לא מדבר על היבואן, אלא על הרכבים עצמם)

הן סקודה והן VW וכנ"ל גם סיאט לא נופלות מכל רכב קוריאני / צרפתי / פני שנוסע פה על הכבישים

נסעתי על מספיק יפניות / קוריאניות בשביל להגיד בוודאות ש ה 1.2 שלי לא רואה את ה 1.6 שלהם ממטר

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בארץ לפחות כשאתה קונה רכב מתוצרת VAG אתה גם קונה שירות עקב שהם יבואן הבלעדי של ארבעת המותגים שבהם יושבים המנועים האלו ,לעומת יונדאי (כלמוביל) או קיה (טלקר).

אותו דבר גם ברנו-ניסאן,פיג'ו ופיאט במידה ויש תקלה רכב סדרתית במנועים שיושבים בכמה דגמים ויבואן הוא קיבל זכויות בלעדיות על רכב בארץ תפקידו של היבואן לספק לך שירות איכותי כי הוא מונופול ואין לך דרך אחרת לפתור את התקלה.

במידה ואתה בלב שלם יכול להמליץ לקרוב משפחה לקנות רכב מסדרת המנועים התקולים שהיו(שלא לדבר על הגיר) אחריי תקופת האחריות של היצרן והיבואן בידיעה שהקרוב המשפחה שלך יצטרך לשפוך אלפים על מנת לתקן את הנזק שיכול להיות שהמוכר לא שם לב לתקתוקים במנוע בזמן שהיה אצלו וצ'מפיון ניצלו את זה על מנת לא להחליף את החלק הנחוץ,כי לא אין אוזן מכאנית כמו לך זה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

המטרה היא להראות רקורד מפוקפק בכל הקשור לאמינות. מאז 2014 ללא תלונות? זה נראה לך מספיק כדי לשפוט לגבי אמינות לאחר שכל מה שהם נגעו בו בזמן האחרון היה נגוע? אין לי שום דבר כנגד תוצרת הקונצרן. אני נוהג 6 שנים בליסינג בתוצרת הקונצרן מבחירה שלי גם, ורכב שני בבית הוא פאביה 1.4 ידנית. אצל ההורים שלי יש גם 2 מכוניות סקודה, ראפיד אחת בליסינג ועוד אוקטביה tdi. בתור אחד שעובד קשה בשביל כספו, לא הייתי קונה מכספי שום דבר עם גיר DSG, וגם מנועי 1.2 ו 1.4 TSI הייתי משתדל להימנע אם אפשר כל עוד לא נבנה רקורד ארוך יותר שמראה שאין יותר תקלות או כשלים תכנוניים שעלולים לעלות המון כסף בהמשך.

פורסם
בארץ לפחות כשאתה קונה רכב מתוצרת VAG אתה גם קונה שירות עקב שהם יבואן הבלעדי של ארבעת המותגים שבהם יושבים המנועים האלו ,לעומת יונדאי (כלמוביל) או קיה (טלקר).

אותו דבר גם ברנו-ניסאן,פיג'ו ופיאט במידה ויש תקלה רכב סדרתית במנועים שיושבים בכמה דגמים ויבואן הוא קיבל זכויות בלעדיות על רכב בארץ תפקידו של היבואן לספק לך שירות איכותי כי הוא מונופול ואין לך דרך אחרת לפתור את התקלה.

במידה ואתה בלב שלם יכול להמליץ לקרוב משפחה לקנות רכב מסדרת המנועים התקולים שהיו(שלא לדבר על הגיר) אחריי תקופת האחריות של היצרן והיבואן בידיעה שהקרוב המשפחה שלך יצטרך לשפוך אלפים על מנת לתקן את הנזק שיכול להיות שהמוכר לא שם לב לתקתוקים במנוע בזמן שהיה אצלו וצ'מפיון ניצלו את זה על מנת לא להחליף את החלק הנחוץ,כי לא אין אוזן מכאנית כמו לך זה בעיה.

מנועים תקולים היו בשנת יצור לפני 5 שנים, כנ"ל גם הגיר

עוד פעם אני לא מבין מה את מנסה להוכיח ?

נכון, היו בעיות בגיר ונכון היו בעיות במנוע, אבל זה היה בסדרה הראשונה.

הבעיות שהיו זה לא בגלל היבואן, אז מה הנקודה שלך ?

פורסם

כמו שנמסיס על מנת לקרוא למנוע אמין אחריי תקופה קצרה זה לא מדויק יש צורך בזמן ממושך יותר.

כמו שכאשר אנשים שואלים לגבי מונעי הבנזין-טורבו של רנו שנמצאים יחסית קצת זמן בשוק אתה לא יכול לקרוא להם אמינים רק בגלל שהם עדיין לא התקלקלו אלא אתה אומר שכרגע הם עובדים כמו שצריך.

מנוע אמין זה מנוע fire של פיאט או ה1600 של סוזוקי כי הם הרבה זמן בשוק ולהגיד אליהם אמינים זה אפשרי.

לכן כנשאלת השאלה 1.4 או 1.6 אטמוספרי מול 1.2 טורבו התשובה היא אטומוספרי.

פורסם
כמו שנמסיס על מנת לקרוא למנוע אמין אחריי תקופה קצרה זה לא מדויק יש צורך בזמן ממושך יותר.

צודק, כמה זמן לחכות?

את הכשל בשרשרת התזמון של מנועי 1.2 תיקן היצרן ב-2012, כלומר אנחנו בעיצומה של השנה החמישית מאז, זה אומר מיליוני מכוניות בכל העולם ועשרות אלפי מכוניות בארץ (היבואן מוכר מעל 20K מכוניות בכל שנה) - זה לא מספיק?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מצטער, אתה מתעקש סתם. איזה עבר? כשל בשרשרת תזמון?

ויכוח סרק.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מנוע עם העבר שכזה צריך לעבור לפחות שתי דורות לפני הגדרה של כ"אמין" כרגע הוא על אותו סטטוס של מנוע הרנו.

אחי , אתה חיי בסרט...

2 דורות זה בערך 20 - 30 שנה ? כאשר גיל ממוצע לרכב הוא כ 10 שנים (אתה רואה הרבה רכבים שנת יצור 2004 על הכביש ? כי אני לא)

פורסם (נערך)

צריך טווח זמן שבאמת מאפשר הגדרת מנוע כאמין אמרת חמש שנים עברו מאז הוצאת הודעת התיקון תביא לזה עוד חמש שנים תראה מה מצב האמינות של המנוע.

בוא נשאל אותך ככה הגיר האוטומטי של פיג'ו-רנו היה אחד הבעייתים בשוק כשיצא,הרבה מאוהבי הצרפתיות העממיות נטשו את המותגים והחלו לחזור רק לאחרונה,מדוע לקח כל הרבה שנים לאנשים להאמין מחדש?

במשך השנים הגיר החל להוכיח יותר אמינות ושופר לרמה טובה ולכן הם לקחו את הסיכון מחדש.

אם אתה תכניס את עצמך לנעליו של לקוח צ'מפיון עם מנוע 1.8TSI הבעייתי שקנה בכספו האישי 2012 פאסט חדשה ונאלץ לשלם על חלק מהעליות של התיקון כי אתה לא הצלחת לשכנע אותם באיומים לתקן אותו על חשבונם, שלא לדבר על הימי העבודה והעצבים שהלכו סתם כי החברה ניסתה לחסוך עלויות.

לא הייתה עובר לטיוטה אוונסיס או קאמרי ברכב הבא שלך או מחכה לפחות עם הפאסט הבאה כמה שנים?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn

• תוכן חדש...