Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

תודה, חיפשתי ולא מצאתי כלום.

אבל - לפי הכתוב בסוף הכתבה התקנות כבר בתוקף.

האם זה אומר שמתי שתיגמר השביתה אני {ואולי עוד איזה שניים-שלושה אנשים} אוכל לעשות מבחן שליטה ללא צורך בשיעורים?

הענין הזה די חשוב לי, כי אני מתחיל לחשוב הלאה - ז"א אם אני נשאר "קטן" אז ה XT יזכה לטיפול רפואי מקיף , ואם אני גודל - נו טוב - שמישהו אחר יפנק אותו.

פורסם
בקישור שנתת כתוב שמותר להתחיל ללמוד נהיגה ל50 סמ"ק מ-15.5 :

"לימוד הנהיגה מגיל 15.5 שנה, על המבקש/ת להגיע עם אחד ההורים למשרד הרישוי, תנאי זה אינו חל על מי שגילו 17 שנה ומעלה"

ובאותו אתר במקום אחר כתוב שמותר מ-16:

גיל מינימלי ללימוד 16

גיל מינימלי למבחן מעשי 16

גיל מינימלי לקבלת רשיון 16

מס' שיעורים מינימלי 15

http://portal.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_21#7_0_CT

מה נכון?

בתודה

פופו.

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

שמעון - את הכתוב באתר שלך קראתי - אבל אני איש הדיוט אני בכל הנוגע לבירוקרטיה { וגם מנגנון החיפוש באתר שלכם הפנה אותי אך ורק לכתבה מ 2003 כך שלא ידעתי את מידת הרלוונטיות שלה }.

ומאחר ואתה כניראה יכול לענות לי חד משמעית על השאלה - האם זה :

מי שבידו רשיון ב' ערב תחולת התקנות, יוכל, תוך שנה מיום כניסת התקנות לתוקף, להמיר רשיונו לרשיון A (בלתי מוגבל), ובתנאי שיעמוד בדרישות הגיל והוותק הנדרשות לדרגה זו, כמו גם בדרישות הראיה (באמצעות בדיקת ראיה) ובמבחן שליטה במגרש, וזאת בעלות שתעמוד על חצי מעלות מבחן רגיל.

אומר ש - אני יכול לגשת לבדיקת עיניים, לעבור מבחן שליטה { להבדיל מטסט רגיל } - ולקבל רישיון בלתי מוגבל? {כן, אני עומד בשאר הקריטריונים }.

תודה. { ולא, יש שאלות שאני לא שואל מורי נהיגה - התשובה שאחד מהם נתן לי לפני כחודש היתה -"עזוב, עד שזה יהיה, בוא תיקח 8 שעורים" }

• תוכן חדש...