Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע בכביש עם נתיב אחד באיזור הקריון (בתחנת דלק סונול ממש מול הקריון), והרכב הפוגע יוצא מתחנת הדלק ששם יש כמובן משולש זכות קדימה, הכביש שאני נסעתי בו למי שלא מכיר הוא כביש שמגיע משמאל ומאחורה לרכב שפגע בי, הוא נכנס לתוך הכביש ושם קרתה כל הפגיעה, התפרץ ואני עברתי והחלק הקדמי השמאלי שלן פגע ושרט את כל הצד הימני של הרכב שלי, הצד השמאלי הקדמי של הרכב שלו גם, שרוט לגמרי. לי יש חובה וצד ג, לו אני מאמין שיש גם מקיף כי הרכב שלו יחסית חדש, שלי מ2001.

מה עושים במצב כזה כי זו הפעם הראשונה שלי בסיטואציה כזו, והיום גם יום שישי והשירות לקוחות של הביטוח סגור. לגבי המקרה, יכלתי לצאת יותר חכם אם הייתי קולט שהוא לא הולך לתת לי זכות קדימה, אבל ברוב טיפשותי ואולי מחוסר נסיוני סמכתי עליו.

מה עושים?

פורסם

התחלפתם בפרטים? האם הנהג מודה בתאונה?

יש לך מצלמה ברכב שמתעדת את הנסיעה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התחלפנו כן, צילמתי את כל המסמכים וגם רשמתי על דף. הוא לא מודה בתאונה, מבחינתו אני אשם. ולא, אין לי מצלמה ברכב וגם לו אין, זה קרה בדיוק ביציאה מהתחנת דלק אז אולי יש לתחנה עצמה מצלמה שצילמה את כל המקרה למרות שזה היה 5-7 מטרים אחרי היציאה עצמה.

פורסם
נוסע בכביש עם נתיב אחד באיזור הקריון (בתחנת דלק סונול ממש מול הקריון), והרכב הפוגע יוצא מתחנת הדלק ששם יש כמובן משולש זכות קדימה, הכביש שאני נסעתי בו למי שלא מכיר הוא כביש שמגיע משמאל ומאחורה לרכב שפגע בי, הוא נכנס לתוך הכביש ושם קרתה כל הפגיעה, התפרץ ואני עברתי והחלק הקדמי השמאלי שלן פגע ושרט את כל הצד הימני של הרכב שלי, הצד השמאלי הקדמי של הרכב שלו גם, שרוט לגמרי. לי יש חובה וצד ג, לו אני מאמין שיש גם מקיף כי הרכב שלו יחסית חדש, שלי מ2001.

מה עושים במצב כזה כי זו הפעם הראשונה שלי בסיטואציה כזו, והיום גם יום שישי והשירות לקוחות של הביטוח סגור. לגבי המקרה, יכלתי לצאת יותר חכם אם הייתי קולט שהוא לא הולך לתת לי זכות קדימה, אבל ברוב טיפשותי ואולי מחוסר נסיוני סמכתי עליו.

מה עושים?

נסיון בא עם הזמן, אבל זה שיעור שקיבלת לא לסמוך על נהג אחר שיציית לתמרור.

ברור שאם היה לו תמרור תן זכות קדימה , ולפי תיאור הפגיעה הוא התפרץ לכביש , וזו אשמתו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז מה עושים במצב כזה? אני נותן את הפרטים שלי ושלו לביטוח שלי והוא עושה את אותו הדבר, ואז מה קורה?

פורסם

פה?

https://www.google.co.il/maps/@32.8448307,35.0905398,3a,75y,102.57h,83.79t/data=!3m6!1e1!3m4!1sGRNeQ3TBenzLMWbZYvMorA!2e0!7i13312!8i6656?hl=iw

אם אתה לא אשם והוא לא אשם אז כל אחד מאיתכם ידחה את התביעה של השני ואז זה ייסגר ביניכם בבית משפט.

אם לבחור יש ביטוח מקיף והוא ייבחר להפעיל אותו אז הביטוח שלו ינסה לתבוע אותך.

פורסם

אתה מגיש דרישה לחברת הביטוח שלו דרך חברת הביטוח שלך לקבל את עלות התאונה , אותה ייקבע שמאי שתבחר, ותתקן במוסך שתבחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן, בדיוק שם.

חברת הביטוח שלו תסכים רק בתנאי שהפוגע הודה שהוא אשם? ואם לא, זה ייפתר בבית משפט?

פורסם

ליתר בטחון, תחזור לתחנה כמה שיותר מהר ותבקש לבדוק אם יש להם מצלמה שמכוונת ליציאה שתפסה את התאונה, תבקש עותק של הסרט כדי שיהיו לך הוכחות שהוא אשם. בד"כ סרטונים כאלו מהמצלמה נמחקים תוך מספר ימים או שעות, מומלץ שיהיו לך הוכחות.

קטע הכביש הזה בעייתי, אנשים לא נותנים שם זכות קדימה. נראה איך הוא ידבר וכמה הוא יכחיש אחרי שיהיה בידך סרטון של התאונה. בכל מקרה, תתיעץ עם סוכן הביטוח שלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אקפוץ לשם מחר בבוקר, אני מקווה שיש מצלמה שמצלמת את האיזור הזה כי בכל זאת זה קרה כמה מטרים אחרי היציאה עצמה

• תוכן חדש...