Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אשמח להזמנה של ipt בבקשה

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
נסה שוב מאוחר יותר, משום מה גם כשניסיתי להכנס לאתר קודם לא הצלחתי בגלל בעיה בשרתים.

כנראה בעיה מקומית :)

נרשמתי, תודה.

פורסם

טוב, אפשר מקסימום לפתוח ג'ימייל למטרה הזו אם נשאר משהו ב-TL ואין מישהו נזקק יותר.

הם עדיין סוגרים חשבונות בשימוש קליל בצורה אגרסיבית?

פעם קודמת שהיה לי לפני לפני כמה שנים, לקחתי סידבוקס ובניתי באפר של 4 טרה, אמרתי שאנצל את זה לאט לאט, כי אני משתמש רק בתור השלמה אם אני לא מוצא ביוזנט. אחרי חודשיים שלא הורדתי כלום, סגרו לי את החשבון בשל חוסר פעילות :(

פורסם

כנראה כי לא התחברת לחשבון המון זמן.

היה לי חשבון עם באפר של כמעט 12 טרה שבניתי די בקלות האמת (חודש בערך), בסוף נתתי אותו למישהו אחרי שראיתי שאני לא מוריד משם כלום.

אגב עדיין יש מה לחפש ביוזנט? היה לי משתמש לפני 5 שנים בערך, ואז התחילו כל הצרות עם מחיקות תכנים וסגירת אתרי אינדקס. כיום יש בשביל מה לקנות מנוי?

פורסם

בטח, עדיין עובד מצויין בשבילי.

אם אני מחפש תוכן ישן יותר, לפעמים הוא מושחת, אבל בד"כ אפשר למצוא. סדרות שאני עוקב אחריהן sickbeard + sabnzbd מורידות אוטומטית, לא מספיק להמחק שום דבר. למרות שאני משלם מנוי לנטפליקס +VPN אני עדיין מעדיף את התכנים מקומית. עבור בלוריי מלאים לפעמים צריך להעזר באתר כמו nzbcave כאשר הקבצים מוצפנים בעזרת סיסמה, ואף אחד לא יודע מה יש בהם מסתם סריקה של היוזנט.

לעיתים נדירות מאוד יש משהו ישן שאני לא מצליח למצוא תקין, לכן לא היה מזיק חשבון פרימיום איפשהו, כמו שעשיתי. אבל כמו שאמרתי, השימוש היה אולי פעם בכמה חודשים, פשוט סגרו לי אותו עם כל הבאפר שבניתי.

פורסם

זו בדיוק הבעיה - לא התחברת לחשבון.

הם בודקים התחברות אחרונה (לדעתי משהו אוטומטי) ולא אם יש לך טורנטים פעילים (יכול להיות שגם וגם) אבל בזמנו לא היו לי שום טורנטים פעילים במשך מספר חודשים והחשבון עבד כי הקפדתי להתחבר פעם בשבוע.

• תוכן חדש...