Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום פורסם במאקו שהחכי"ם שלנו מחליפים את רכביהם.

העניין הוצג עם הכיתוב הבא:

כמדי שלוש שנים, חברי הכנסת הוזמנו להתחדש במכוניות חדשות - ושני שלישים מהם כבר ניצלו את ההזדמנות.

באופן לא מפתיע – 82% מחברי הכנסת בחרו בשני הדגמים היקרים ביותר. הח"כ היחיד שבחר בדגם הזול: דב חנין

(ההדגשה שלי ואינה במקור)

[לדעתי] אז למה הדגשתי את זה? כי משום מה, במאקו החליטו להציג את זה כאילו הם בחרו ברכבים סופר-יקרים (כמו שהיה בעבר עם הסדרה 5) כאשר בפועל בסך הכל מדובר ברכבים שבהחלט ראויים לשרת ח"כ, ומחירם לא כזה גבוה, בטח ביחס לעבר. [/לדעתי]

וכמובן שאי אפשר בלי פאדיחה. או 2 אפילו.

זוכרים את הכיתוב המודגש? "שני הדגמים היקרים ביותר"?

שימו לב לתמונה הבאה, שלקוחה מתוך הוידאו בכתבה:

חכחכ.jpg

אם תסתכלו טוב על מחירי הרכבים שפורסמו, תשימו לב שהטוסון יקר יותר מהסופרב, מה שמבטל את האמירה המודגשת לעיל. נכון שמחירה של הסופרב לא רחוק ממחירו של הטוסון, אבל לי הרגיש שיש פה קצת דמגוגיה.

דבר נוסף, אם תחשבו את האחוזים בתוך התמונה הנ"ל, תגיעו ל101%. כנראה שמדובר בטעות סופר (או אדיוט שלא יודע חשבון) אבל זה עדיין העלה בי גיחוך.

העיקר שהכותרת גורמת לקורא לכעוס ולהיכנס.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם אני חושב שהרשימה בסדר גמור ומבחינת רכב לחבר כנסת הם מכובדים לגמרי ואפילו דיי צנועים.

לגבי הבחירה ב-i10, אותי זה קצת הצחיק אבל אם זה מה שעושה לדב חנין טוב אז שיהנה.

אני לא חושב שחבר כנסת שבטח מתנייד המון ברכב שלו צריך להעמיד פני צנוע ולבחור ברכב כזה. החיסכון הוא יחסית מינורי וזה קצת פתטי לדעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הכותרת לא תהיה מקוממת זה לא יעניין אף אחד, ואנשים לא יקליקו על הכתבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדובר ברכבי ח"כים - לשרים יש מכרז בנפרד, שם הם יקבלו את רכבי השרד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי הבחירה ב-i10, אותי זה קצת הצחיק אבל אם זה מה שעושה לדב חנין טוב אז שיהנה.

אני לא חושב שחבר כנסת שבטח מתנייד המון ברכב שלו צריך להעמיד פני צנוע ולבחור ברכב כזה. החיסכון הוא יחסית מינורי וזה קצת פתטי לדעתי.

זה נסיון לעשות הון פוליטי - רברבנות מן הסוג הנאלח: תראו כמה צנוע אני!!!!11אחד.

:idea:
פורסם

ותהיו בטוחים שהח"כים שהזמינו סופרב ממש לא יחכו חצי שנה לקבלת הרכב, כמו שחלק מהלקוחות הפרטיים יחכו.

פורסם

1. חברי הכנסת לא מקבלים את הרכב בחינם, הם משלמים עבורו.

2. רוב חברי הכנסת נוסעים הרבה מאד במסגרת תפקידם, ולכן חשוב שיהיה להם רכב נוח.

3. הסופרב המוצעת לחברי הכנסת היא עם מנוע 1.8, ולא הדגם הבסיסי.

4. חבל על הבריאות של דב חנין - הוא חבר כנסת חיובי, למרות שדעותיו הפוליטיות רחוקות מאד מדעותיי.

5. התקשורת שוב עושה מזבוב פיל, וגורמת להרבה אנשים טובים לא לרצות לשרת בתפקידים ציבוריים, כי התקשורת יורדת לחייהם שלא בצדק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה נסיון לעשות הון פוליטי - רברבנות מן הסוג הנאלח: תראו כמה צנוע אני!!!!11אחד.

אז זה לא משנה.

אם יקח סופרב כמו כולם, יגידו הנה עוד חזיר. אם ייקח פחון-עולם-שלישי, יגידו שהוא מתרברב בצניעותו.

וזה גם לא משנה אם הרכב נקנה מכספי ציבור או שהם משלמים על זה בעצמם, זה בכלל מוזכר בכתבה?

לדעתי נבחרי ציבור צריכים לשמש דוגמא חיובית בהתנהלות שלהם. אז בידיעה שבין כה וכה התקשורת הולכת להציג אותם כנהנתנים שחיים על חשבונינו ובהתאם לתגובות של האנשים שם, הבחירה ברכב המסריח היא החכמה מבחינה תדמיתית.

פורסם

לו אני דב חנין הייתי בוחר בטויוטה פריוס - גם ירוק, גם נוח, ולא מנקר עיניים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אז הכתב לא היה טורח להוסיף בכותרת שהיחיד שבחר ברכב הזול הוא דב חנין. הפריוס החדשה עולה באזור ה 170K, כמו שאר הרכבים בטבלה.

פורסם

הבחירה של דב ינין = ניכור עיניים מהצד השני (התחסדות)

מצד שני שוב למרות שאני לא בדעותיו - מתאים לו לקחת זה רכב זה באורוחות חייו.

מסכנה - אל תדון את חברך.

בכל מקרה עלויות לרכבים לחברי הכנסת יחסית זולות מהמקובל עקב רצון של היבואנים "להתהדר" ביוקרה של רכבי הנבחרים.

פורסם

גם לדעתי הבחירה סבירה לגמרי, בנוסף עוד מדובר בסופרב אמבישן ולא בדגם המפואר כפי שניתן להבין מרוח הכתב.

מספיק לקרוא את התגובות בשביל להבין שאנחנו המיעוט, רוב האנשים שם ממש מאבדים את הרסן.

עצוב מאוד שבשביל רייטינג גורמים לכזה נזק תדמיתי ורק מגבירים את הכעס בקרב הציבור.

פורסם

כותרת מגמתית ופופליסטית. מדובר ברכבים סבירים - לא יותר. ממש לא מנקרי עיניים או מפוארים.

אני האחרון שיגיד משהו טוב על חברי הכנסת אבל בכל זאת מדובר בנבחרי ציבור שזקוקים לרכב לצורך עבודתם.

הופתעתי לטובה מהרשימה של הרכבים האפשריים, זו רשימה צנועה ופרקטית.

אגב, לי גם אין בעיה עם רכבי השרד של השרים. בכל מדינה מקובל שלשרים יש רכב מפואר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
היום פורסם במאקו שהחכי"ם שלנו מחליפים את רכביהם.

העניין הוצג עם הכיתוב הבא:

(ההדגשה שלי ואינה במקור)

[לדעתי] אז למה הדגשתי את זה? כי משום מה, במאקו החליטו להציג את זה כאילו הם בחרו ברכבים סופר-יקרים (כמו שהיה בעבר עם הסדרה 5) כאשר בפועל בסך הכל מדובר ברכבים שבהחלט ראויים לשרת ח"כ, ומחירם לא כזה גבוה, בטח ביחס לעבר. [/לדעתי]

וכמובן שאי אפשר בלי פאדיחה. או 2 אפילו.

זוכרים את הכיתוב המודגש? "שני הדגמים היקרים ביותר"?

שימו לב לתמונה הבאה, שלקוחה מתוך הוידאו בכתבה:

[ATTACH=CONFIG]451707[/ATTACH]

אם תסתכלו טוב על מחירי הרכבים שפורסמו, תשימו לב שהטוסון יקר יותר מהסופרב, מה שמבטל את האמירה המודגשת לעיל. נכון שמחירה של הסופרב לא רחוק ממחירו של הטוסון, אבל לי הרגיש שיש פה קצת דמגוגיה.

דבר נוסף, אם תחשבו את האחוזים בתוך התמונה הנ"ל, תגיעו ל101%. כנראה שמדובר בטעות סופר (או אדיוט שלא יודע חשבון) אבל זה עדיין העלה בי גיחוך.

העיקר שהכותרת גורמת לקורא לכעוס ולהיכנס.

1. לח"כים מעולם לא היתה ב.מ.וו 5 בהיצע הרכבים. מדובר היה אז ברכבי שרד לשרים.

2. הצורך הזה להיטפל לדב חנין בשל המכונית בה בחר, באמת שאינו לענין, לקרוא לו "רברבנות מהסוג הנאלח", מעבר להיותו קיצוני ומופרך גם מגיע כנראה ממקום של זיהוי פוליטי, כמו שמקובל כיום. כדאי לזכור שהאוטו עולה לח"כים כסף וככל שמדובר במכונית זולה יותר החסכון גדול יותר. ומותר אגב שתהיה לאדם גם השקפת עולם של הצנע לכת, לא כולם נחנו בצורך האובססיבי הזה לפרימיום כמו חברנו הנכבד כאן.

3. ובאותו ענין, אין באמת צורך לרחם על הנבחרים הללו, הם לא חברי פרלמנט מקומי בערבות סיביר שצריכים ג'יפים בשביל השלג, סך הכל לחבורה הזו תנאי חיים בכלל לא רעים, פגרות בסגנון של כמה חופשים גדולים בשנה, חלקם במצטבר, מספר מועט של ימי עבודה במליאה ולא הרבה יותר בוועדות השונות, משכורת ותנאים נילווים די מכובדים. באמת שאפשר להסתדר לא רע עם קורולות וכאלה, לא מוכרחים סופרבים וג'יפים.

• תוכן חדש...