Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד לקנות רכב חדש ומופתע לגלות שחיישני רוורס הם לא חלק אינטגרלי מהאיבזור הבסיסי בהרבה דגמים למשל i20. נכון שאפשר להוסיף לבד אחרי הקנייה - אבל לא כולם טורחים, וזה דורש התעסקות "פיראטית" עם מערכת החשמל. נראה שיש כאן ליקוי בהתנהלות של משרד התחבורה. מדברים על מובילאיי באלפי שקלים ובינתיים נותנים ליבואנים להחריג עלות של 200 ש"ח אל תוך חבילות אבזור נוספות של 5K

פורסם

גם אצל היבואנים זו התעסקות פיראטית עם מערכת החשמל ברוב הרכבים בסגמנטים הללו, בהרבה רכבים ההתקנות מקומיות וההרגשה שלהם היא גם כזאת.

לפי דעתי עדיף לך כבר לקנות את הרכב ללא המערכת ולהתקין אותה אצל מתקין שאתה סומך עליו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הכי טוב זה חיישנים מקוריים מהיצרן, אבל בדרך כלל הם עולים פי 2 עד פי 3 מעלותם בארץ אצל מתקין מקומי או אפילו אצל היבואן עצמו.

איזה ליקוי בדיוק של משרד התחבורה? חיישני חנייה אינם אביזר בטיחות שיכול למנוע תאונות כמו המובילאיי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

איזה ליקוי בדיוק של משרד התחבורה? חיישני חנייה אינם אביזר בטיחות שיכול למנוע תאונות כמו המובילאיי.

ספר את זה ל210 הרוגים מידי שנה בארה"ב כתוצאה מנסיעה לאחור.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני לא מעריץ של חישני רוורס, כשזה מתקלקל במפתיע זה יותר מסוכן מאשר בלי.

אם כבר, מצלמת רוורס. פחות קדיחות, יותר דיוק, וגם המחיר עם ההתקנה לא יקר משמעותית.

פורסם

כשחבר מרכז יתקע עם מלאי בלתי מכור של חיישני רוורס, אז פתאום תגלו שמדובר באביזר בטיחות 'מהמעלה הראשונה, כזה שיכול לחסוך הרבה מאוד חיי אדם...'.

ואז פתאום שר התחבורה ומומחי משרדו גם ישקדו במלוא המרץ על תיקון תקנה מתאימה.

בלבנט כמו בלבנט.

פורסם

יכולים גם יכולים, אולי לא כמו מובילאיי אך בהחלט יכולים למנוע תאונה.

יצא לרכוש מספר פעמים ערכות סיניות של חיישני רוורס ולהתקין במספר רכבים, הערכה עולה 50 ₪ מ-EBAY.

ההרכבה סך הכל פשוטה. אין שום התעסקות במערכת חשמל קריטית, החיבור נעשה במקביל לנורת הרוורס (לוקחים פלוס ומינוס 2 חוטים). הדיוק שלהם הוא מעולה.

פורסם

ספר את זה לילד הקטן שרץ מאחורי הרכב שלך בזמן שאתה נוסע רוורס..

יום טוב גם לך

פורסם
אם זה חיישנים סיניים , אני בספק אם אתה צריך להתבאס.

ולדעתי ברכב חדש כמה שפחות להתעסק במערכת החשמל כך עדיף. עדיף שהכל יגיע כחבילה אחת מהיצרן.

מעל שנה שאני עם חיישנים סיניים ב80 ש"ח מאיביי. התקנה עצמית.

עד היום לא אכזבו אפילו פעם אחת, גם במז"א קשה.

עולם אחר!

פורסם
ספר את זה ל210 הרוגים מידי שנה בארה"ב כתוצאה מנסיעה לאחור.

בסך הכולל של תאונות והרוגים, זה אפילו פחות מטיפה בים. ברור שהייתי שמח שמשרד התחבורע במדינת ישראל יתייחס לקלה כחמורה, אבל כולנו יודעים את המצב.

יכולים גם יכולים, אולי לא כמו מובילאיי אך בהחלט יכולים למנוע תאונה.

מסכים, אבל עם סייג אחד קטן. הם יכולים למנוע, לרוב, תאונות קטנות של פגיעה באיזה עמוד או משהו בסגנון. לא משהו שמצריך התערבות ממשלתית ומצביע על "התנהלות לקויה של משרד התחבורע".

ספר את זה לילד הקטן שרץ מאחורי הרכב שלך בזמן שאתה נוסע רוורס..

אם אתה חושב שחיישני רוורס ימנעו תאונה במצב שילד מגיח בפתאומיות מאחורי הרכב שלך, אתה קצת הוזה.

אם החיישנים יחוברו למערכת הבלימה ברכב, וברגע שהם מזהים דבר כזה הם בולמים במקום, אז הצדק עימך, אבל כולנו יודעים שחיישנים לא עושים את זה, ואם קורה מקרה כזה (ילד קטן רץ מאחורי הרכב ומגיח בפתאומיות) אז זמן התגובה של הנהג פשוט לא יספיק כדי למנוע את זה.

לעומת זאת, אם הנהג יהיה עירני לסביבתו, לא יסתמך בעיניים עצומות על חיישנים ומצלמות אלא רק ייעזר בהם, אז יימנעו תאונות מהסוג הזה. לא כל התאונות, אבל לפחות חלקן.

למען הסר ספק, אני לא חושב שזו תוספת מיותרת אלא מבורכת, אבל בשימוש הנכון.

זהו אמצעי עזר גרידא, ולא אמצעי נגד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...