Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כשבועיים רכשתי פיגו 206 שנת 2002 XT1400 עם כ-148000 ק"מ בעלות של 7500ש"ח

לאחר כשבוע הבנתי שהרכב לא מתאים לצרכים שלי ולסוג הנהיגה שלי מהסיבה הפשוטה שהוא יחסית חלש ולא מספק אותי.

יש לציין שהטסט נגמר חודש הבא

הרכב כלשעצמו תקין לגמרי ואפילו שידרגתי אותו קוסמטית קצת.

לפני שרכשתי נהגתי עליו והוא היה נראה לי בסדר אבל נראה לי שטעיתי שלא ניסיתי אותו בכביש מהיר (אבל את הנעשה אין להשיב)

הרכב הזה אמור לשרת אותי בשנים הקרובות והאמת אני לא רואה את עצמי מסתדר איתו.

הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך ללכת על רכב יותר חזק לדוגמת 307 מנוע 2000 שנראה לי שהיה מספק אותי יותר.

השאלה היא איך אני מוכר אותו לאחר שעברו רק שבועיים מהמכירה?

אני יודע שזה נראה חשוד כלפי הקונה. באיזו דרך ניתן להציג את זה?

האם כדאי לפנות למגרשים לאופציית הטרייד אין?

אודה לעצות מכם

תודה

פורסם

זה בהחלט נראה חשוד למכור רכב זמן קצר אחרי שנרכש. זה מדליק נורות אדומות.

כקונה פוטנציאלי ההסבר ההגיוני ביותר למכירה זריזה הוא שהתגלתה ברכב תקלה שלא משתלם לתקן. מה שקורה לא מעט פעמים ברכבים במחירים של פחות מ 10,000 ש"ח.

מצד שני ברכב משומש וישן תמיד יש רכיב של מזל והימור ויהיו קונים שיקנו על אף הנורה האדומה. יהיה מי שיאמין להסבר שלך או יסתמך על בדיקת הרכב על פי מצבו.

לא יהיה לך קל למכור אבל זה בטח אפשרי

בכל מקרה, כמובן שהורדת מחיר תעזור.

השאלה החשובה היא האם כדאי לך למכור.

לתשומת לבך אני חושב שאתה לא מעריך נכון כמה קשה יהיה לך למצוא בתקציבים הללו רכב שכן יעמוד בדרישות שלך. כמה 307 מנוע 2000 במצב טוב אתה חושב שמוצעות למכירה?

מידע כללי די ברור לי ש 206 1.4 ליטר זולה יותר לתחזוקה מ 307 2.0 ליטר.

בקיצור, שקול מחדש. אולי במצבך ה 206 מבאסת, אך היא במסגרת יכולותיך.

סע איתה כמה שנים ותחסוך כסף לרכב הבא.

פורסם

במצב הנוכחי, ממליץ לך להשאר עם הרכב שרכשת.

לאחר תקופה תוכל לחסוך ולהשתדרג במודל ובדגם לרכב

חזק ומתאים יותר לרצונותיך.

בנתיים תנסה להנות מהפיג'ו 206 שברשותך.

פורסם

אפשר למכור הכל. רק תגיד את האמת. פשוט את האמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מבין שמבחינת ההגיון ועלויות ההחלטה הנכונה אולי זה להישאר איתו אבל מצב שני אני באמת לא נהנה מהרכב ומהנהיגה בו וזה מפריע לי

יש לי הצעה לעשות טרייד לפיגו 307 שנת 2003 יד2 xt2000 שעשתה 144קמ ולהוסיף 3000₪

ואני מתלבט אם לקחת אותה

פורסם

אם אתה נחוש להחליף לפג'ו 307 מנוע 2.0 אז ההצעה שנתנו לך נראית מאוד רלוונטית.

אבל כדי לא לחזור על אותה הטעות פעמיים בדוק אותה היטב.

פורסם

לכאורה אין טעם להשקיע עוד 500 ש"ח בבדיקה על רכב כזה. עדיף להביא חבר שמבין במכונאות או לקחת למכונאי שאתה סומך עליו לבדיקה מוזלת.

בבדיקה במכון בוודאות הרכב יצא גרוע בכל מצב, או כי זה באמת מצבו או מבחינת הכסת"ח של המכון. קשה יהיה לך לדעת מה באמת המצב. רק אם נראה לך שבדיקה מושחרת כזו תהווה כלי יעיל להורדת המחיר אולי שווה לקחת לבדיקה כזו.

פורסם
אפשר למכור הכל. רק תגיד את האמת. פשוט את האמת.

האמן לי, גם כשאני מכרתי את הרכב והייתי הכי אמיתי וישיר לרמה הכי מיותרת שיש ה'קונה בעצמו אמר לי שעד שהרכב יצא מהבדיקה זה היה נשמע כאילו אני מנסה לשקר .

היום אין אמונה באף אחד

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שלום ושבוע טוב,

אין שום טעם להישאר עם רכב שמבאס אותך. רכב זה גם כיף.

ההמלצה לומר את האמת היא הנכונה. האמת היא הדבר הנכון, אתה לא מתבלבל בגירסאות שונות - אתה לא מתחבר לאוטו, ולמרות ההשקעה וההפסד הכספי הכרוך, בהחלט חפש לך רכב שאתה מתחבר אליו, וכשאתה נכנס אליו בבוקר הוא גורם לך לחייך.

בהצלחה!

פורסם
איך זה מתבטא שה307 יותר יקרה לתחזוקה מה206? באילו דברים?

כתבתי את ההנחה vzu מידע כללי ולא מנhסיון אישי. אבל הנה הנימוקים המשוערים:

מנוע יותר גדול ורכב יותר גדול זה יותר עלויות דלק

מנוע יותר גדול זה אגרה שנתית יקרה יותר

רכב יותר יקר לרוב מוביל לביטוח יותר יקר. אבל אני חושב שבמחירים הללו זה עניין שולי

206 עם מנוע 1.4 נפוצה יותר מ 307 עם מנוע 2.0. רכב יותר נפוץ = יותר חלפים מפירוק. וגם יותר רכיבים חליפיים. ובאופן כללי לרכבים יותר זולים יותר קל להשיג רכיבים חליפיים.

סביר שהגרסה הבכירה יותר של 307 כוללת יותר אבזור ותחכום חשמלי וממוחשב מגרסה סטנדרטית של 206. בגיל הזה יותר אבזור חשמלי וממוחשב זה יותר פתח לצרות.

מקריאה בפורום וניסיון במשפחה ה 206 מאוד אמינה וזולה להחזקה

פורסם

1. הכל אפשרי, השאלה אם כדאי.

2. אין לי מושג מה מצבך הכלכלי, אבל אני מנחש שאם רכשת רכב ב-7500 ש"ח הפרוטה כנראה אינה מצויה בכיסך.

3. בקניה של כלי רכב בגיל/בתקציב הזה יש הרבה אלמנט של הימור ומזל, אינני משוכנע שיש לך את המשאבים לקחת את הצ'אנס.

4. מבאס? לא נורא - העיקר שנוסע. תחסוך כמה חודשים ותרכוש משהו יותר חדש משמעותית.

5. אתה יכול לנסות למכור - אם יבוא קונה שישלם לך את הסכום המבוקש - תמכור. רק קח בחשבון ששוב תצטרך לחפש רכב.

לא ני במקומך - הייתי נשאר עם מה שיש, עד שתצליח לחסוך סכום משמעותי לשדרוג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המון תודה לכל העונים

לאחר שיקול בשנית הבנתי שהמעשה החכם יהיה להישאר עם ה206 וכך החלטתי

מהסיבה הפשוטה שכרגע יש לי רכב תקין, שזה לא דבר מה בכך בשנתונים כאלה.

כמו כן הסיכון שאפול ברכב אחר עם ליקויים הוא גדול

אז אני אשאר איתו וכשאוכל אשדרג בהתאם ליכולתיי

תודה רבה

• תוכן חדש...