Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום, מתלבט לפני קניית רכב כאשר משום מה ננעלתי על פיקנטו.

קיבלתי2 הצעות על הרכב כאשר אני מחפש שנתונים נמוכים יותר עם מחיר נמוך ככל הניתן.

התכנון המקורי שלי היה למצוא רכב בסביבות ה40,000.

הצעה ראשונה היא קיה פיקנטו 2011 ממגרש של הוצאה לפועל - יד ראשונה השכרה, יד שנייה פרטית

קילומטראז' 88K אוטו' הדגם הבסיסי EX.

המחיר האחרון שנדרש עבורו 39,000 האם מדובר במציאה?

או לחילופין:

קיה פיקנטו יד ראשונה מליסינג 2013 עם 70K לא עברה תאונות הדגם הבסיסי אוטו' ב50 במקום 60.

או לחילופין:

קיה פיקנטו 2012 אוטו' יד ראשונה 54,000 הדגם עם גלגלי המגנזיום נראה לי שהוא ספורט.

המוכרת לא רוצה לרדת מעבר ל55?

כמו כן הציעו לי גם בהוצאה לפועל סיוויק 2009 עם 80K יד שנייה ב37 במקום 57 ללא תאונות בעברה.

תעזרו לי חברים כבר הלכתי לאיבוד.

האם אפשר למצוא בשוק היד2 של הפיקנטו מציאות יותר אטרקטיביות מאלה? או שזה די משקף את המציאות?

פורסם

אולי תרשום קצת יותר פרטים, מה הדרישות שלך מהרכב? מה אופי הנסיעות?

אולי פיקנטו או סיביק בכלל לא מתאימות לדרישות שלך?

EX זה לא דגם בסיסי אלא דגם מאובזר, LX זה הדגם הבסיסי. מגנזיום זה לא דגם ספורט. דגם ספורט הוא דגם של 3 דלתות בפיקנטו.

לדעתי לפרטית יש נתונים טובים יחסית, והיתרון העיקרי של רכישה מפרטי הוא האחריות. 7 שנות אחריות (מתוכן נשארו עוד 3 שנים, על מנוע, גיר וציריות). בחברות הליסינג לא תזכה לאחריות, שכן הן רוכשות את הרכב עם 3 שנות אחריות (וכך כמובן בחברות ההשכרה).

לגביי פיקנטו נוספות - שווה לבדוק בסוויץ'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אולי תרשום קצת יותר פרטים, מה הדרישות שלך מהרכב? מה אופי הנסיעות?

אולי פיקנטו או סיביק בכלל לא מתאימות לדרישות שלך?

EX זה לא דגם בסיסי אלא דגם מאובזר, LX זה הדגם הבסיסי. מגנזיום זה לא דגם ספורט. דגם ספורט הוא דגם של 3 דלתות בפיקנטו.

לדעתי לפרטית יש נתונים טובים יחסית, והיתרון העיקרי של רכישה מפרטי הוא האחריות. 7 שנות אחריות (מתוכן נשארו עוד 3 שנים, על מנוע, גיר וציריות). בחברות הליסינג לא תזכה לאחריות, שכן הן רוכשות את הרכב עם 3 שנות אחריות (וכך כמובן בחברות ההשכרה).

לגביי פיקנטו נוספות - שווה לבדוק בסוויץ'.

סטודנט שנוסע 20K בשנה על קו עכו-חיפה הלוך חזור מדי יום.

ללא יותר מדי תקציב מצד שני לא מעוניין לקנות רכב עם בלאי/קילומטראז' גבוה.

לכן גם ננעלתי על הפיקנטו כי היא חדשה, מפנקת, מאובזרת וכו'.

לגבי הפרטית, זה לא יקר ממש 55 בשביל 2012???

פורסם

עבור 20 אלף ק"מ בשנה הייתי רוכש רכב יותר חסכוני מסיביק או פיקנטו.

ידני בא בחשבון? אם כן, בתקציב הזה אפשר לקבל רכב חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
עבור 20 אלף ק"מ בשנה הייתי רוכש רכב יותר חסכוני מסיביק או פיקנטו.

ידני בא בחשבון? אם כן, בתקציב הזה אפשר לקבל רכב חדש.

אני ממש מעדיף אוטומט לכן ויתרתי על האלטו .

למיטב הכרתכם את השוק לא קיימות הרבה פנינות של פיקנטו אוטומטית במחיר סביר?

הדרישה ל55 אלף פיקנטו 2012 היא נורמלית?

פורסם

זה די יקר בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב בן 4, מצד שני הנתונים טובים.

ב55 אלף ש"ח אפשר לקבל סופר מיני מאובזרת יותר מהפיקנטו, מרווחת יותר, חסכונית יותר. המחיר: ידנית.

פורסם
זה די יקר בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב בן 4, מצד שני הנתונים טובים.

ב55 אלף ש"ח אפשר לקבל סופר מיני מאובזרת יותר מהפיקנטו, מרווחת יותר, חסכונית יותר. המחיר: ידנית.

וב40 אלף איזה רכב איזה דגם ושמה היית ממליץ לי אם הייתי מתפשר על ידני?

פורסם

טוב אז העצלנות הכריעה, הולך על פיקנטו אוטומטית. מצטער על החפירה אבל קיבלתי הצעת מחיר על פיקנטו 2013 ex יד ראשונה מליסינג עם קילומטרז' קצת גבוה אמנם 90000 אבל במחיר נוח יותר של 50 מה דעתכם? האוטו לא עבר תאונות למעט החלפת פח אחורי זה החלק הפנימי של הבגאז' לא משהו נראה לעין. ויש גם טסט לדנה עד מרץ 17 אחריות גם כן לשנה.

מה דעתכם?

פורסם

שוקל לשנות כיוון לסגנון של קורולה 2009-10 ככה מה אתם אומרים? יש משהו מיוחד שצריך לדעת עליו?

פורסם

שעדיף שתחליט על קטגוריה ועל התקציב שלך.

אין טעם לרכוש קורולה אם נוסע רוב הזמן לבד ואם אתה מחפש לחסוך בדלק.

גם פיקנטו היא לא מכונית חסכונית במיוחד. (בעיקר בגרסה האוטומטית)

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון אתה לא בכיוון הנכון.

כשאתה נוסע 20 אלף ק"מ בשנה הייתי בודק רכבים חסכוניים יותר. ידני אם אפשר. אם לא אז נסה לבדוק האם הגיר הרובוטי בסיטרואן C1/פג'ו 107 לטעמך. אפשר גם סקודה סיטיגו או סיאט מיי. גם בהן כדאי לעשות נסיעת מבחן כדי לראות אם הגיר הרובוטי מתאים לך ונוח לך לשימוש.

אם ידני אפשרי אז הייתי שוקל קליאו III, פיאסטה, i20 או פאביה.

• תוכן חדש...