Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר מלא זמן גטסים או פיג'ו 206 למיניהם ופשוט כולם מוכרים אותם עם 5-7 אלף מעל המחירון למרות שהרכב לא במצב שיא(ושלא נדבר שהוא 7-10 שנים על הכביש...

למה ישראלים עושים את זה?

איך אפשר להתמקח איתם ולהסביר להם שהם "חיים בסרט"?

PEUGEOT 206XS

פורסם

לא צריך להתווכח או להסביר, אחרי שבועיים האסימון נופל.

ככל שתנסה לשכנע העקשנות תגדל...

אתה יכול לחפש כאלו שכבר עברו חלק מתהליך ההפנמה שהרכב שלהם לא שווה כמו לפני 4 שנים... אתה תחסוך כסף ועצבים...

פורסם

יש תופעת עדר. אנשים מסתכלים מה המחירים בלוח, משכנעים את עצמם שהרכב שלהם שווה אפילו קצת יותר, ומפרסמים מחיר.

אחרי שבועיים שלושה שהרכב עומד, מתחילה הפנמה של המחיר האמיתי, ומשם מתחיל המיקוח.

פורסם
לא צריך להתווכח או להסביר, אחרי שבועיים האסימון נופל.

ככל שתנסה לשכנע העקשנות תגדל...

אתה יכול לחפש כאלו שכבר עברו חלק מתהליך ההפנמה שהרכב שלהם לא שווה כמו לפני 4 שנים... אתה תחסוך כסף ועצבים...

יש תופעת עדר. אנשים מסתכלים מה המחירים בלוח, משכנעים את עצמם שהרכב שלהם שווה אפילו קצת יותר, ומפרסמים מחיר.

אחרי שבועיים שלושה שהרכב עומד, מתחילה הפנמה של המחיר האמיתי, ומשם מתחיל המיקוח.

תודה על התגובה, אנשים בארץ באמת חיים בסרט יש פה ושם מציאות אני יחכה עוד כמה שבועות שיורידו קצת במחירים, מישהו שדיברתי איתו אותו יום שהוא פרסם את המודעה אמר לי הוא סגור על המחיר למרות שהמחיר ב9 אלך מעל המחירון וזה רכב בן 9.(לא ספורט או משו) עברו שבועיים שלוש ועכשיו הוא הוריד פתאום 5 אלף מהמחיר ראה לא הולך לו שינה את המודעה החליף תמונות כדי שלא "יזהו" בקיצור טוב שאתם פה, שבועיים מעכשיו למיקוח :)

PEUGEOT 206XS

פורסם

5-9 אלף מעל המחירון? נראה לי שאתה מתבלבל.

או שאתה מהישראלים החיים בסרט האלה שבודקים איזה מחירון יותר נמוך (יד 2 או לוי יצחק) ואז טוענים שהוא הקובע "כי דוד שלי אמר הוא מבין בזה" :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...