Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם

היום התחילה אצלי בעיה לא מובנת

נסעתי ברכב עם מוזיקה והסאב פתאום התחיל לנגן ממש חזק בלי סיבה ברורה.

אף אחד לא נגע בהגדרות או במגברים,

הלכתי לבחור שהתקין לי את המערכת והוא אמר לי פשוט תנמיך את הווליום של הסאב, כמובן שהתשובה הזאת לא מקובלת עלי, משהו קרה במערכת והסאב מקבל פי כמה יותר הספק ממה שהוא אמור לקבל ולא ברור למה. למישהו יש רעיון?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי oshri-sib
פורסם

זאת המערכת:

רדיודיסק : Clarion cz702

מגבר 1 : JBL GTO504

מגבר 2 (סאב) : soundstream picasso p1.600d

קדימה : comp. Infinity 6500 cx .

אחורה : coax. Infinity kappa 62.9i .

סאב : Diamond D312D2

פורסם

המגבר הזה מגיע עם שלט לגיין. אם הוא מותקן אצלך, אתה בטוח שהוא לא קיבל מכה בטעות והכיוון השתנה?

אתה משוכנע ב-100% שהכיוונים לא התאפסו במקרה ב-HU או שמא מישהו אחר שנוהג ברכב שיחק איתם?

פורסם

השלט גיין לא מחובר אצלי וכדי לוודא שמשהו עם הכיוונים לא התשנה איפסתי את המערכת וגם ניתקתי את המצבר ואחר כך כיוונתי מחדש עכשיו גם אם אני מכוון את הסאב למינוס 6 בhu שזה הכי נמוך עדיין שומעים יותר מדי באס

פורסם

בצע בדיקה דומה למצב הכיוונים במגבר, עם כל הסבירות הנמוכה, אולי משהו נתן מכה לאחד הכפתורים שם.

איך הסאב מחובר אצלך? שני הסלילים בטור או במקביל (מה התנגדות סופית)?

בדוק עם רב מודד מה ההתנגדות של כל סליל בנפרד.

פורסם (נערך)

המגבר מכוון על גיין הכי נמוך, הסאב מחובר במקביל להתנגדות סופית של 1 אוהם.

אין לי איך למדוד כי אין לי מכשיר אבל אני אשמח לקבל המלצה בפרטי למתקין שיכול לעזור עם זה אני גר בבאר שבע

עריכה אחרונה על ידי oshri-sib
פורסם (נערך)

Input Sensitivity נמצא על 2V-8V?

אם השלט גיין ברשותך, נסה לחבר אותו רק לשם בדיקה, לראות אם גם הוא על מינימום אם זה משנה משהו.

אין בעיה להמליץ על מתקינים בפומבי (כל עוד לא נסחפים עם תיאורים מרגשים).

אבל איני מכיר כאלו באזורך (אולי ישראל ג'וניור אם הוא נמצא מתישהו באזור הדרום, בצע חיפוש לגביו).

בסה"כ מדובר בבדיקה פשוטה וקצרה ואולי חבר פורום שגר באזורך יכול לסייע בנידון.

ליתר בטחון מומלץ גם לעבור על החיווט של הסאב (גם פנימי אל הטרמינל) והמגבר.

אולי גם מלכתחילה החיבור לא היה תקין ועכשיו הוא הסתדר פתאום, או שהתיבה של הסאב זזה ממיקומה בתא המטען בצורה כזו שהסאב נשמע חזק יותר בחלל הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...