Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, נגיד והרכב שלי עבר לאחרונה שידרוג לקיט קסנון מאיביי (איכותי אבל, לא XENTEC ב 5 דולר)

עכשיו ,בצד ימין הבאלאסט של הקסנון נכנס לתיבת פיוזים, יש לו שם מקום ואויר והצמת חשמל מוחבאת היטב יחסית.

בצד שמאל זאת הבעיה שכן הבאלאסט פשוט יושב לו שם , עם אזיקון שמקבע אותו לצינור קשיח של המזגן , החיווט פשוט באויר.

הייתי רוצה להרכיב סוג של כיסוי על כל הצמות חשמל האלה, כזה שיהיה עמיד למים וחום וכזה שימשוך פחות עיניים במידה ושוטרים.

יש חומר מומלץ ? עדיפות למשהו שחור שמושך כמה שפחות עיניים, שכן הייתי מעוניין גם להסתיר את הבאלאסט בצד שמאל, אז חשבתי פשוט לעטוף אותו בחומר הרלוונטי.

כמו כן , האם יש בעיות חום ? שמעתי שבאלאסטים מתחממים אבל ברשותי באלאסטים דיגיטאליים סלים שנחשבים למאוד איכותיים, האם הם מתחממים לרמה מסוכנת ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

באיזה רכב מדובר ? פעם ראיתי שבמאזדה אם אני לא טועה יש כמו מן פאנל כזה שבתוכו אפשר להסליק את הבאלאסט והצמות והכל נראה מקורי .

נסה לחפש איזה חתיכת פלסטיק קשיחה שאפשר להצמיד לדופן הפנימית של הכנף כביכול ושם להסליק את כל העסק .

פורסם

קליאו ספורט 2002 ,כאמור בצד אחד זה נראה חבוי לחלוטין ומוגן, הצד השני הוא בעייתי, הייתי רוצה לעטוף הכל בסוג של עטיפה נגד מים ועמידה לחום

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...