Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

שאלה:

האם איכות הסאונד שינבע מקומפוננט לאנזר VB 5.25 יהיה פחות/יותר טוב מזה שיבוא מקומפוננט חדש "6.5, בסביבות מחיר של 700 ש"ח?

כמובן שמדובר על קומפוננט שיוגבר (עדיין לא יודע ע"י מה)

והבקשה להמלצה:

אם אני מתקין את הקומפוננט, אני רוצה להתקין מגבר וגם סאב.

- הבנתי שסאב של פיוניר עולה 350 ש"ח. הוא בא עם תיבה? אם לא, כמה עולה תיבה?

יש משהו אחר שמומלץ?

- הקומפוננט הוא 60W RMS (אם אני לא טועה).

איזה מגבר אני צריך בשביל כל הסיפור הזה? JBL 75.4 יהיה מספיק טוב? אפשר משהו זול יותר? להיפך צריך משהו יקר יותר?

* סגנונות מוזיקה - אני שומע מכל הסגנונות ומכל האיכויות. החל מרדיו (עם בעיות קליטה מדי פעם), דרך דאנסים והאוסים, ועד למוסיקה קלאסית.

אני לא רוצה להגיע לסכומים גבוהים. הכוונה היתה 1000 ש"ח למגבר + סאב (הקומפוננט כבר יש לי). אני יכול להגיע לפחות מזה (בלי לאבד מהאיכות ולרדת לפירמות china)?

תודה מראש, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

מסיבה כלשהי, נדמה לי שלא ממש הבהרתי את עצמי (או את השאלה).... :puppydoge

מגבר + סאב, עד 1000 ש"ח? מה אני יכול לקנות?

המגבר צריך להיות 4 ערוצים, ולהזיז קומפוננט לאנזאר VB 5.25, ואת הסאב.

אילו רכיבים מומלצים?

שוב תודה, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם

ואם אני מגרד קצת בארנק ועולה ל 1500 ש"ח?

אם אני מבין נכון, אני צריך מגבר שמספק ~400 וואט RMS.

2X60 RMS - הקומפוננטס

פלוס

קצת פחות מ 300 RMS (מגושר) - בשביל הסאב.

או שאני טועה בספירה....?

טל.

• תוכן חדש...