Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בהחלט יודע. לחברים טובים יש בראבו. אפילו לכמה לא רק לאחד. אבל מה הקשר בין מה שרשמתי לבין מה שאתה רשמת?

תחזור על ההודעות, תקרא ותבין שמה שאני עניתי כלל לא קשור למה שרשמתי. אני רשמתי על אונו טורבו (החלפה בפונטו ב94 נדמה לי) ו5 טורבו שהיא אפילו לשנה הזו לא הגיעה.

 

ואם תחזור שוב על ההודעות, תראה שאני לא מקניט. אבל אם הוא יחליט להרחיב על הדרישות שלו, יוכלו לייעץ ולעזור לו יותר טוב.

כי אולי, גם 1.2 טורבו יהיה לו טוב? אולי הנסועה שלו מועטה יחסית ו1.6 רגיל יספק אותו כי ההבדל לא יהיה רציני. ואולי יש לו סיבה אחרת להעדיף מנוע 1.4 טורבו ואז אין לו שום אופצייה אחרת בהינתן תקציבו והרצון לשנתון כמה שיותר גבוהה.

מקווה שעכשיו זה ברור ושאין פה ניסיון של הקנטה. אבל כאשר לא רושמים כמעט שום פרטים ומבקשים עזרה, קשה לעזור כמו שצריך.

ראשית לא הבנתי את זה ככה, זה לא היה לי ברור, כמו שהתגובה של באגירה לא ברורה לי - והיא בהחלט הקנטה.

נראה לי די ברור מה פות"ש מבקש, וזו לא פעם ראשונה שהסוגיה הזט עולה: אילו חלופות יש לפיאט בראבו בקטגוריה שלה, מנוע 1.4 טורבו מודרני במודל מתקדם בעלות של 40 אלף ש"ח.

אז אולי לא הבנתי נכון, ולא הקנטת, אבל לי זה לא היה ברור, ולדעתי גם לא לפות"ש. על כל פנים - יחד עם התגובה של באגירה זה היה נראה לי ככה.

 

אגב התיחסתי אליך רק בפיסקה בראשונה של ההודעה, ושאר ההודעה מופנית לפות"ש.

 

שבת שלום.

פורסם
אין בפולקסוואגן רכב שבחרטומו מנוע בנפח 1400 סמ"ק שמשודך לגיר DSG6, למיטב ידיעתי.

 

אם אני זוכר נכון, הגיר הנ"ל משודך אך ורק למנועים בעלי נפח של 2000 סמ"ק (גולף GTI, אוקטביה VRS, סופרב וכו')

 

בארץ לפחות גם אודי A3 עם מנוע 1.8T בשנת 2008 בלבד הגיעו עם DSG6. אל תשאל אותי למה :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אין לך בעיה עם תיבה ידנית אז תוכל למצוא סיאט לאון משנתונים 2010-12 1.4 ידנית בתקציב- רכב זריז, חסכוני ומהנה לנהיגה.

או באמת בראבו 1.4 משנתונים 2010-12. מנהיגה על השני הרכבים הלאון זריזה יותר ומהנה יותר לדעתי.

פורסם

זהו, YUD, אתה עתיד לעלות למוקד על המשפט האחרון שכתבת. ביי ביי חבר, היה נעים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זהו, YUD, אתה עתיד לעלות למוקד על המשפט האחרון שכתבת. ביי ביי חבר, היה נעים.

 

שמתי לב שנכנסת חזק לקטע המטריל הזה לאחרונה -

בא לך אולי לפרגן לנו ולתת איזו הודעה לדוגמא מהשרשורים שיש כאן לאחרונה (ויש כמה) שמצדיקים את התזה הזו שלך כאילו כולם טוענים שאין השוואה בכלל וכו'?

או שאתה מאלו ש can talk the talk but can't walk the walk...? (:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כל מי שמגיב כאן כנגד הבראבו (כי הוא פשוט לא אהב את הרכב) עובר משא עינויים ומופעל עליו מכבש לחץ, כאילו מדובר מינימום בפרארי. כל פעם אתם מבלבלים את השכל לאנשים תמורה למחיר, אפשר להסתדר עם הגיר ועוד תגובות כאלו ואחרות, גם כשמטיחים לכם בפנים שמדובר בגיר שהוא פשוט גרוע, השלדה בסדר והמנוע סביר.

למזלי יצא לי להיות רק נוסע בבראבו ולא לנהוג, והרגשתי את החבטות כלכך חזק שלי כבר כאב. אולי אני רגיל ל-DSG ו-DCT של יונדאי, אבל לא ידעתי שגיר יכול לעבוד בצורה כזאת גרועה ולא חלקה.

פשוט משעשע אותי לראות מהצד בכל פעם את התגובות החוזרות ונשנות של אותם בעלי בראבו, שטוענים שהכל בסדר אם תעשה כך ותפעל כך ותשדל לא לעשות כך וכך, וחוזר חלילה.

זה בסדר שתגן על הרכב שלך כי כולנו בני אדם ורובנו כאלה, אבל לפעמים אפשר להודות בדברים מסוימים, מה שלא כלכך קורה בקרב בעלי הבראבו משום מה.

 

 

 

נ.ב

לאון לא פונה 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא בעלים של בראבו ויצא לי לנסוע באחת פעמים ספורות (כנוסע ופעמיים כנהג). אין ספק שדו מצמדי טוב יותר מחד מצמדי, אבל חבטות שגורמות לכאב גב? תפסיק לבלבל במוח ולכתוב שטויות.

 

אגב, במה צריך להודות? שהלאון מהנה יותר לנהיגה מהבראבו? זה פשוט לא נכון.

 

נ.ב. כפול המצמדים של יונדאי (ואני מניח שזו אותה יחידה בקיה) אכן טוב, אבל הוא לא ברמה של DSG או TCT.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לפעמים אפשר להודות בדברים מסוימים, מה שלא כלכך קורה בקרב בעלי הבראבו משום מה.

הבעיה עם שקרים באינטרנט זה שקל לאללה להפריך אותם :-\

 

(ואלו תגובות משרשור אחד בלבד, והפסקתי בעמוד השני)

 

oh well, whatever grinds your gears

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

איפה כתבתי כאב גב? כתבתי משהו על נוחות? כמו שכואב לי בלב (או בנפש או מה שתבחר בסגנון) כשהלאון נשברת על איזה בור, ככה כאב לי בהעברות הילוכים.

לפני שאתה יוצא לתקוף, תלמד לקרוא ולהבין את הנקרא כשציינתי מפורשות להודות על גיר גרוע, שלדה בסדר ומנוע סביר. אבל אתה מאלו שכנראה צריך להדגיש להם דברים בצבע אחר אולי אדום גולייטה (או כחול ים לאון, מה שתבחר).

 

אתה בהחלט מאותם אנשים ש

פשוט משעשע אותי לראות מהצד בכל פעם את התגובות החוזרות ונשנות

 

נ.ב

כפול המצמד של יונדאי עובד ממש טוב, אבל איטי מהותית מ-DSG.

 

אור, אתה יכול לכתוב לנו פתגמים גם בעברית (או בספרדית כי יש לי לאון)? לא כל קוראי הפורום יודעים אנגלית (עבדך הנאמן דווקא כן). תודה.

 

 

עידו, את הדעות שלי ושל עוד כמה וכמה חברים אתה מכיר ויודע היטב. פשוט הקיא עומד לי בפה מרוב הסגידה שיש כאן לבראבו.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM


×
×
  • תוכן חדש...