Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בסיאט לאון 2011 1.8tsi

מחפש מקום מומלץ שאפשר בו לעשות גם העברת בעלות

עריכה אחרונה על ידי bedok
פורסם

לי יצא לבדוק אצלהם שני רכבים, הגעתי לא בשעות הלחץ, הבדיקה הייתה מקיפה ולא חיפפו, הוסבר לי הכל כמו שצריך וענו לי על כל השאלות. לאומת זאת שבדקתי רכב בקומפיוטסט בראשון, בדיקה לקחה לא יותר מ 10 דקות עשו את זה ממש חפיף כנראה ביגלל שהיה עוד כמה רכבים אחריי.

הגעתי למסכנה הכל תלוי בלחץ העבודה של אותו יום.

פורסם

אשתי בדקה את היונדאי שבבעלותנו ב"טסט אשדוד". לא הכרתי אותה באותו הזמן אבל לפי מה שניראה לי הם עשו עבודה טובה, היא רכשה את הרכב מליסינג והם עלו על ליקויים שכמובן תוקנו ע"י חברת הליסינג לפני הקניה (הבדיקה שלהם לעומת הבדיקה של חברת הליסינג היתה שונה, בבדיקה של חברת הליסינג לא הופיעו ליקויים כלל כמובן).

• תוכן חדש...