Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת רכב מח"ול לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר בנושא,

העוקץ הזה מסתובב בלי מפריע כבר בערך שנה, כולם יודעים עליו- המשטרה, העיתונות. ועדיין אין שום כוונה לפעול כנגדו?

הרי מבחינת יד 2, זה לא כזה קשה להריץ אלגוריתם שבמידה והמחיר נמוך משמעותית מהמחירון, ידרש אימות נתונים כלשהו ממפרסם המודעה.

למה אף אחד לא פועל ו"מכריח" את יד 2 להגן קצת על משתמשיה ?

לפני מספר שבועות פרסמתי ביד2 רהיט ב200 ש"ח וזמן קצר לאחר הפרסום קיבלתי טלפון ממערכת יד2 על מנת לאמת את פרטי המודעה ואת הפרטים האישיים שלי. לא רואה סיבה שזה לא קורה גם בעת פרסום רכב למכירה, ככל הנראה יש מי שיענה לשיחה הזאת וישכנע את הפקיד/ה שהמודעה אמיתית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר שקנה רכב בארץ בשנת 2011 עשה רילוקיישן לאנגליה והעביר את הרכב לחו"ל.

אני מעוניין לרכוש את הרכב ולהחזירו לארץ לשימוש יומיומי.

האם יש הגבלות ?

מה עלי לברר?

איפה לברר?

וממה להיזהר?

אודה על כל תשובה ,

בני

רשמת שתודה על כל תשובה (מראש), אז למה אתה מתלונן על כך שענו לך?

פורסם
אני כמעט משוכנע שאתה טועה ושאין שום בעיה גם עם רכב שבסיסו באנגליה - תיכף יגיע חבר הפורום (שאני לא זוכר איך קוראים לו) שרשיין אלפא אספנות "ישראלית" באנגליה, ויספר לנו אם אני צודק או שאתה צודק.

דומני שאתה מדבר על גדי, שאינו מרבה לבקר בפורום הכללי. אם זה מאד חשוב למישהו, ניתן ליצור איתו קשר בפרטי.

לגופו של עניין - גלעד הסביר זאת באופן אופטימלי. לא חסרים פה קמפרים, משאיות ואוטובוסים שמרבים לטייל במדינות האיחוד ולכן מצויידים בהגה שמאלי. היות ואני בדיוק נמצא בעיצומה של החלפת רישוי לאופנוע הספרדי שלי, יצא לי להכיר באופן אינטימי את מדיניות היבוא של הוד מלכותה ואני יכול לאשר שזה אפשרי. אני יכול גם לומר שאף בר דעת לא יביא לפה רכב כזה שאינו נדיר או בעל ערך אספני או פונקציונלי, משום שהטרחה הכרוכה ברישום הרכב וביטוחו לא שווה את זה.

בוקי - בנוסף לפנסים עם אלומה הפוכה, בד"כ האודומטר והספידומטר צריכים להיות במיילים. לשמחתי אופנועים פטורים מהחובה הזאת.

פורסם

שרשור בהחלט משעשע.

פות"ש - אם הוא חבר שלך, אז תשאל אותו... הרי אין לו אינטרס לעבוד עליך.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...