Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר הזה הוא לא שווה,אתה בעצמך אמרת שזה מגבר שלא נותן תמורה טובה למחיר שלו, ובמחיר שבקישור אפשר למצוא מגברים שיתנו תמורה יותר טובה ואולי גם בפחות כסף כי בקישור הזה המחיר גבוה ואם החבר שלך כל כך נעול על הדגם הזה אז בטח תוכל למצוא אותו בהרבה פחות, תבדוק בזאפ את המחירים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא לא נעול בכלל

הוא לא מבין בגרוש

והוא שמע רוקפורד והתלהב

הוא מהסוג של האנשים שאם היה משהו תופס אותו לשיחה ומזיין לו את השכל על כמה רוקפורד 301 זה מגבר מדהים והוא הכי גבוה בסדרה של רוקפורד

הוא היה מוכר לו אותו יד שניה ב 1700 שקל

בנאדם מושפע אני רוצה שיראה פה כמה המגבר הזה באמת שווה

מישהו הכניס לו לראש ששאר המוצרים של רוקפורד זהם יותר זולים זה חיקוי

פורסם
יש למישהו עוד משהו להוסיף ? בכול זאת הוא רוצהלהיו תבטוח תם יודעים הוא חשב שרוקפורד זה קדוש

אם תשאלו אותי

מבחינת תמורה המגבר שלי לא רואה את המגבר הזה...

( אולי פחות בעניין האמינות...)

לא רק בעניין האמינות אלה בכול הרוקפורד הזה לא רואה את המגבר שלך....

ואל תתחיל להגיד וואט זה וואט!

אפילו שהוא מוציא 40RMS אני הייתי מעדיף אותו על זבל סיני ועל איזה תמורה אתה מדבר...

המגבר שלך מוציאה אולי לערוץ 50RMS וזה עוד לא בטוח והרוקפורד מוציא כולה 10RMS פחות ביד שנייה אתה יכול להביא אותו באיזור ה700-900שקל והוא עדיף על כול זבל סיני שיש!

ואל תחשוב שאדי חסיד רוקפורד פשוט אני מדבר איתך בהגיון מלא!

אני חושב שעדיף כול מגבר של חברה שיש לה אבא ואמא מאשר זבל סיני מרפיח!

פורסם

אדי אתה יכול להגיד מה דעתך, לא חושב שכולם יסכימו איתה אז לא היתי מנסח את זה כעובדה.

אני למשל היתי מעדיף לרכוש מגברים "סבירים" אך בלי שם "מפלצתי" כמו רוקפורד.. בשביל להנות מהסאונד.

בסופו של יום אם נדאג למה שיקרה עוד חצי שנה, שנה, שנתיים.. בסופו של יום לא נהנה היום ועכשיו.

לפי דעתי לשלם על מגבר ללא יכולות מינמליות של קרוס, 1700 חדש, ו700-900 יד שניה, זה שוד ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב בוא לא נהפוך את התרד הזה לעוד תרד של וויכוח רוקפורד קליפורניה וגי בי אל.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מוזר תמיר פעם אתה אומר 50RMS (בתרד של הרמקולים אחוריים) ועכשיו זה 80RMS...:wink:

נכון שי אתה צודק באמת לא שווה לשלם על מגבר ש1700שקל אבל לשלם 1400-1200 שווה אני לא חושב שצריך ליפסול מגבר בגלל קרוס מוגבל....עדיין הקרוס שלו ממש טוב ..עובדה שהוא חותך לי את הסאב ממש יפה...ושמעתי קומפוננט של MBQ מוגברים עלידיו והם נישמעו פצצה עם חיתוך טוב..

מה שיותר חשוב זה חיתוך של הHU ולו של המגבר.....

גם סידרת הX ניחשבת "סבירה'' החיסרון היחיד שלה זה המחיר היחסית גובה בגלל השם(רוקפורד) יש מגברים אחרים שיתנו תמורה טוב יותר מהם באותו סכום אבל לא מגברי זבל סיני שאלוהים יודע מי מיצר אותם זה קצת קיצוני לעשות השווה כזו...

אוקי נגיד יש לך 800שקל אז אומרים לך על 301X שמוציא 40RMS ואז אומרים לך הקליפורניה לא רואה אותו מבחינת תמורה אז לך תיקנה קליפורניה..למה לו?! יש לנזרים יש מגנאטים עוד מגברים שעולים גם על הרוקפורד וגם על הקליפורניה! הרוקפורד בעצמו עולה על הקליפורניה...

אני אומר עדיף כול מגבר יש שנייה של חברה נורמלית מאשר זבל!

פורסם

גם אני מעדיף יד שניה, על משהו חדש שאינו שווה את התמורה שלו.

אבל אני לא חושב שהעלות של ה301 ביד שניה, שווה את התמורה שלו.

בנוגע לחיתוכים.. אנשים פה טוענים שזה אחד מהסודות של ההגברות, יכולת התחימה והחיתוך.

אם אין למשתמש יכולות פיסיות לשלוט בזה, אני חושב שזה דיי מסרס את העיניינים.

נראה לי שאתה היחיד שבאמת היה מסכים לרכוש מגבר שכזה.. אני חושב שרוב הפורום שאוהב את הכיוונונים האישים שלו, לא היה מוכן לוותר על כך ללא מאבק..

דרך אגב, גם ה501 מסורס באותה המידה.

עוד נקודה למחשבה, אף אחד לא האשים את רוקפורד באי מתן תמורה למחיר.

התימחור לא על ידי רוקפורד, הוא על ידי היבואן שמביא אותם ארצה.

בחול המחירים שלהם מצויינים ביחס לשאר החברות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55591&page=2&pp=15

"זה או שהרמקולים עובדים או לא. אין באמצע. לפי חישוב קל המגבר שלך לא נותן יותר מ60W

RMS לכול רמקול כאשר כול היציאות מקוצרות ב2 אום."

אני לא חושב שהיתכוונת ב2 אום ..כי זה לא ניראה לי הגיוני...

***סורי 60RMS

פורסם

תגיד עברת את הבגרות בהבנת הנקרא?......לא נראה לי.

60WRMS לכול רמקול כאשר שניים במקביל.

זה אומר 120WRMS ב2 אום.

בתרד הזה לא התייחסתי להספק ב4 אום.

נו אני מחפש תרד שרשום 50W ל4 אום.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

מי שצריך בגרות חוזרת זה אתה כתבתי "סורי 60RMS"

טוב תמיר מה שתגיד!

**שי אני מסכים איתך לגבי נושא היבוא של רוקפורד!

פורסם

לגבי מגברים . לפני שהוא חושב שרוקפורד הם הכי טובים, שידע כי לרוקפורד יש קרוס בסיסי וללא אופציות רבות. וצריך או קרוס חיצוני איכותי או רדיו דיסק עם קרוס פנימי. (לא אקולייזיר) אחרת הוא ישמע מעפן ולא משנה הדגם. אבל להרבה חברות אחרות יש דגמים מציונים במחירים דומים ויש גם הרבה יותר זולים

וטיפה פחות איכותים אבל הפרשי המחיר הם עצומים. מאות שקלים למגבר בעל נתונים דומים, ולא מדובר על מגבר שאומר 120W RMS סתם, אלה על מגבר שבבדיקה נותן שווה או דומה לרוקפורד. המחיר ביניהם יכול להיות גם 1000. ולרוב המגברים האחרים בשוק כן יש קרוס מלא או עם יותר אופציות מלרוקפורד. וצריך להכניס את השיקול הזה בקניה. כי קרוס איכותי זה לפחות 300 שקל. ורדיו עם קרוס מתחיל ב 1500 שקל לפיוניר 740 פרימייר.

אז שייבדוק את זה באמת לעומק ויראה כמה שווה המגבר. (שלא יבדוק רק באינטרנט,כי אין הסברים נכונים הרבה פעמים, או חלקי הסברים. וזה מטה ומבלבל מעוד).

שילך לכמה חנויות יקבל כמה הצעות הסברים והדגמות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...