Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ,

אתמול באמצע נסיעה לפתע המערכת שמע נכבתה. וכך גם התאורה הפנימית ברכב(כולל האעזקה של הרכב אני לא יכול לנעול עם השלט רק עם מפתח) , אני מאוד מקווה שזה רק פיוז נשרף. מישהו שמכיר את הרכב ויוכל להצביע לי הייכן נמצא הפיוז המדובר?

תודה רבה ואשמח ועזרה

zinmgtoojt1o.jpg

עריכה אחרונה על ידי xxgalxx
פורסם (נערך)

פתח את ספר הרכב בעמודים האחרונים (חפש בתוכן העניינים FUSES או נתיכים).

יש שם תיאור של כל פיוז יחד עם האמפר המתאים. כמה עמודים לאחר מכן יש לך תיאור של בית הפיוזים כולל מיקומם של כל הפיוזים הרלוונטיים.

אם זכרוני אינו מטעה אותי מהיאריס שלי (לשעבר), תיבת הפיוזים נמצאת בתא המנוע-פתח את מכסה המנוע והסתכל על הפנס הימני, מעליו יש קופסה שחורה עם קליפסים בצד ימין ושמאל, הרם את המכסה בזהירות . זהו בית הפיוזים, תמצא שם גם פיוזים ספייר בהתאם לספר הרכב אבל אני ממליץ לך לקפוץ לחנות ולרכוש כמה מכל סוג לפי הנדרש בספר הרכב.

תמצא את הפיוזים שאחראים על מערכת השמע ועל התאורה הפנימית ברכב ובדוק את מצבם על פי ספר הרכב (האר עליהם עם פנס ובדוק האם יש נתק מבפנים. תבדוק שאתה מוציא את הפיוז המתאים מבית הפיוזים, אחרת יכול להיגרם נזק.

בן כמה המצבר ברכב? יתכן שזהו המצבר המקורי? האם חיברת איזשהו צרכן בזמן האחרון? האם היו בעיות חשמל כאלה לפני?

עריכה אחרונה על ידי matanfr
  • תוכן חדש...