Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקסוס היו מאוד (מאוד) נחמדים אלינו כשרכשנו את ה-CT200, אבל הסכום שיעלה לי ג'יפון שלהם (או אפילו IS300) הוא לא סכום שאני רוצה להוציא כרגע. צמצמתי את האפשרויות ל-RAV4 ו-CX5, למרות שאני פתוח גם לאפשרות של קאמרי היברידית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א - הבה נדייק, מדובר בנציגות רשמית של צ'מפיון

ב - בטוחני שלא אהנה פחות עם אחת מהבחירות האלה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אנשים פה מכניסים טיגואן, CX5, ראב4, לקסוס ו-וולוו במשפט אחד. שמח לראות שאני לא היחיד שחושב ככה.

גם אהבתי את הבחור פה ש"דחפו לו" רכב. איך "דוחפים" לבן אדם מוצר? חתמו במקומו על ההזמנה? פרצו לחשבון הבנק שלו והעבירו כסף לעצמם?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

רבותי, לאחר אינספור דיונים עם עצמי, ישיבה על הלוחות, בדיקה של טויוטה ראב4 (גדול מדי בשבילי) ו-cx5 (לא מתחבר אליו, לא יודע לומר למה), אני מוצא את עצמי בהתלבטות בין שתי מכוניות : טיגואן 2 ליטר שנתון 2012 או רנו קפצ'ור חדשה מהניילונים.

מבחינתי ההוצאה דומה לאחר טרייד אין.

המנוע חזק משמעותית בטיגואן, אבל הביטוח יקר יותר בכ30 אחוז וצריכת הדלק ודאי תהיה גבוהה יותר באופן משמעותי.

הקפצ'ור לדעתי נראה טוב יותר, אבל הפלסטיקה וריפוד המושבים פחות טובים מאיזו המצויים בטיגואן. לעומת זאת - מדובר ברכב חדש, עם אחריות יבואן ובתיאוריה גם שקט נפשי.

יש שיגידו שאני מחפש להכניס את עצמי למיטה חולה עם שני מותגים אירופאים שאינם חזקים מאוד בנושא האמינות, אבל לאחר שישבתי על המתחרות מהאוריינט אני מוצא שאני לא מתחבר אליהן.

פורסם

קצת קשה לתת עצה שנוגעת להוצאות ואני מניח שרק אתה יודע מה הפרש סביר בשבילך ומה לא.

נראה לי שהתחברת לשתיהן, אז שתיהן תהיינה אופציות טובות, כל אחת ויתרונותיה. אני הייתי הולך על הבהמה הגרמנית ולו בגלל שנוחות מושבים זה בטופ 3 ברכב אצלי.

מצד שני צ'מפיון וזה.

מצד שלישי רנו.

קיצר לא יודע מה אתה מבלבל אותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקפטצור רכב חמוד וכיפי. כמעט רכשתי אחד.

במחשבה לאחור - מזל שלא רכשתי - הירידת ערך שלהן מטורפת.

אם כסף לא מעניין אותך - קפטצור חדשה.

• תוכן חדש...